Romantika u Malibuu: Prva zajednička fotka Dakote Džonson i Krisa Martina (foto)

Autor:

15.01.2018 16:16

Foto:

Foto:



Krajem prošle godine svi svetski mediji su pisali o novom "zvezdanom paru", neočekivanoj romansi između bivšeg muža Gvinet Paltrou - Krisa Martina i 12 godina mlađe zvezde sage “Pedeset nijansi” - Dakote Džonson.

50 nijansi tajnije: Dakota Džonson zaljubljena u poznatog muzičara


Iako se par nije oglašavao povodom ovih natpisa, vrlo brzo su se u svetksim medijima pojavile izjave ljudi iz njihovog okruženja a koje su potvrdile da su frontmen glupe "Coldplay" i jedna od najpopularnijih mladih glumica u vezi.

Објава коју дели Cinema PTY (@cinemapty) дана 15. Јан 2018. у 6:13 PST


– Dakota i Kris su definitvno u veziDo sada su se već dobro upoznali i osećaju se vrlo opušteno jedno pored drugog. Kris čak šalje Dakoti svoju muziku kako bi čuo njeno mišljenje. To između njih je daleko više od beznačajne afere - otkrio je nedavno izvor za "US Weekly".

I mada su navodno već nekoliko puta viđeni zajedno, što na romantičnim večerama, što na koncertima, do sada nije  bilo fotografije koja bi potvrdila da su Kris i Dakota zaista u vezi.


Sve se to promenilo u petak, kada su ih paparaci konačno uslikali zajedno kako ulaze u restoran "Soho Hause" u Malibuu...

Објава коју дели Soda Pop (@portalsodapop) дана 15. Јан 2018. у 6:11 PST

Kris i Dakota su čekali na sto u restoranu, a sudeći po osmesima na njihovim licima, reklo bi se da "zaljubljenim ptičicama" to uopšte nije smetalo...

Maja Gašić

Autor