50 nijansi tajnije: Dakota Džonson zaljubljena u poznatog muzičara

Autor:

12.12.2017 16:34

Foto:

Foto:



Gvinet Paltrou se nedavno verila, ali ni njen bivši nije sedeo skrštenih ruku. Kako prenose svi svetski mediji frontmen grupe "Coldplay" Kris Martin i trenutno jedna od najpopularnijih mladih glumica, zvezda sage "Pedeset nijansi" - Dakota Džonson su vezi.

Gvinet Paltrou: Ponovo verena za Breda

Nekoliko izvora bliskih novopečenom paru je ovu informaciju potvrdilo za "Us Weekly".

- Dakota i Kris su definitvno u vezi - rekao je izvor američkom portalu - Do sada su se već dobro upoznali i osećaju se vrlo opušteno jedno pored drugog. Kris čak šalje Dakoti svoju muziku kako bi čuo njeno mišljenje. To između njih je daleko više od beznačajne afere.

28-godišnja ćerka Melani Grifit i Dona Džonsonsa i zgodni Britanac su zajedno videni na koncertu Nika Kejva u Izraelu prošlog meseca. Potom su usnimljeni na večeri sa pevačem Jamom Ševom u jednom izraelskom restoiranu.

- Ušli su u restoran i bili su ljubazni, izuzetno ljubazni i to nas je sve malo iznenadilo - rekao je očevidac za "US Weekly" - Sedeli su i sa Nikom Kejvom. Nisam ih video da se drže za ruke ili ljube, ništa u tom stilu. Naručili su lagane obroke.

A post shared by GlitzandGab (@glitzandgab) on Dec 12, 2017 at 6:17am PST


Smele modne kombinacije zvezde “Pedeset nijansi sive”: Dakota Džonson u haljini koja otkriva previše (foto)

A ovo nije prvi put da je par viđen zajedno. Očevici su preneli da Kris i Dakota nedavno posetili i jedan suši restoran u Los Anđelesu.

A post shared by M&A ? (@miloann.14) on Dec 12, 2017 at 5:45am PST


- Kris i Dakota su ušli zajedno i seli za sto za dvoje u uglu  u restorana - još jedan očevidac je ispričao za medije - Izgledali su veoma srećni i odmah su počeli da ćaskaju. Ona mu je pričala o poslu i projektima na kojima radi, pa je dodala gde bi trebalo da putuje i pitala ga šta misli o tome. Izgledalo je kao da oboje vrlo poštuju mišljenje onog drugog. Kris je bio izuzetno šarmantan i prisan. Lice mu se ozarilo dok je pričao s njom. Malo je pevušio, pa je upitao šta misli o pesmi. Njoj se očigledno jako dopada njegova muzila, kao i pesma koju je pevušio. Sve vreme su flertovali i kikotali se. Na kraju je on platio večeru i pridržao joj vrata pri izlasku. Oboje su se zahvalili šefu kuhinje na izvrsnoj večeri pre odlaska.

Nakon ovih natpisa, ni 40-godišnji muzičar, niti glumica se nisu oglašavali da potvrde ili demantuju vesti...

Maja Gašić

Autor