Mnoge će rastužiti: Dženifer Aniston zbog ljubavi napušta film

Autor:

21.01.2017 18:49

Foto:

Foto:



Postoje velike šanse da jednu od najomiljenijih američkih glumica Dženifer Aniston nećemo više imati prilike da vidimo na velikom platnu. Popularna "devojka iz komšiluka", kako je u Americi najčešće zovu, nagovestila je u intervjuu za "Variety magazine" da će se oprostiti od filmske industrije.

Dženifer Aniston želi u reditelje

Glumica koja je planetarnu popularnost stekla ulogom Rejčel u hit seriji "Prijatelji", ozbiljno razmišlja da se u budućnosti posveti isključivo televiziji.

- Dosta sam razmišljala o tome. Na televiziji ima posla, kvalitetnog posla. U ovom trenutku moje karijere, želim da budem deo lepih, dirljivih priča, da glumim uzbudljive likove i, takođe, da se dobro zabavim - ispričala je Aniston.

Dženifer Aniston: Radila sam isuviše naporno da bi me sveli na tužnu ženu bez deteta

Dženifer, koja je od 2015. u braku sa kolegom glumcem Džastinom Teroom, priznala je i da je to što je supruga, kao i zasićenje Holivudom gde već dugi niz godina snima, uticali na njenu nameru da sa "velikog" ekrana" pređe na "mali".

- Kad imate 20, odlazak od kuće predstavlja avanturu - upoznajete nove ljude, obilazite svet, otkrivate nove kulture i to je uzbudljivo. Sada mi je važnije da budem blizu doma i muža i uživam u vremenu koje provodimo zajedno. Jer, vreme zaista leti. Danas mi je važno da iskustva koja doživim, budu dobra iskustva, ne bilo kakva kao kad sam bila mlađa. Nemam više strpljenja, ni živaca za dramu na setu, besne reditelje i generalno ružno ponašanje - iskrena je Dženifer.

Sve Bredove ljubavi: Ko su žene na koje je Anđelina bila ljubomorna?

 

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading