Heorhina Rodrigez: Ravan stomak i tanak struk 10 dana nakon porođaja (foto)

Autor:

21.11.2017 16:19

Foto:

Foto:



Dok većina žena mora ozbiljnije da se pomuči da nakon porođaja povrati figuru, ima i onih koji ne moraju da brinu o višku kilograma. Devojka Kristijana Ronalda je očigledno jedna od njih.

Stigla devojčica: Kristijano Ronaldo postao tata četvrti put

Prošlo je svega deset dana otkako je 22-godišnja Heorhina Rodrigez rodila ćerku Alanu Martinu. Presrećni tata Kristijano Ronaldo, kome je ovo četvrto dete, nije časio časa već je radosnu vest odmah podelio sa svetom i to fotkom iz bolnice.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 12, 2017 at 12:19pm PST


Nedugo zatim se i mlada mama oglasila, na svom instagram profilu je napisala jednu dirljivu poruku o čarima roditeljstva i sreći koju je malena Alana Martina unela u njen i Ronaldov život.

Heorhina Rodrigez: Uz dirljivu poruku Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerkice (foto)


Kako se kod njih sve odvija ekspresno, tako je i španska manekanka nakon svega deset dana potpuno  povratila figuru. Naime, izgleda kao da se nikad nije ni porađala.


Na fotografiji sa ženskim članovima familije i tri bebice (Ronaldovi blizanci Eva i Mateo i tek rođena Alana Martina), španska lepotica izgleda kao na slikama pre trudnoće - ravnog stomaka i tankog struka.


Na društvenim mrežam objavila je snimak na kome vredno vežba, tako da je i to uz "dobre" gene sigurno makar malo pomoglo...

Maja Gašić

Autor