Heorhina Rodrigez: Uz dirljivu poruku Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerkice (foto)

Autor:

14.11.2017 19:36

Foto:

Foto:



Prošla su svega dva dana od kako su najbolji fudbaler sveta Kristijan Ronaldo i njegova devojka Heorhina Rodrigez dobili ćerkicu, a slavni par je svoju princezu već predstavio svetu.

Stigla devojčica: Kristijano Ronaldo postao tata četvrti put

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano) дана 12. Нов 2017. у 12:19 PST

Uz vrlo emotivnu poruku, mlada mama je objavila dirljivu fotografiju na kojoj drži svoju mezimicu.

-  Alana Martina je rođena 12. novembra 2017. Majčinstvo i podizanje naše dečice učinilo me je najsrećnijom na svetu i sada, dolaskom Alane Martine, naša porodica je kompletna i ako je to moguće, još srećnija. Želim da se zahvalim medicinskom osoblju na besprekornoj nezi koju su mi pružili pre, tokom i nakon porođaja. Isto tako zahvaljujem se našim rođacima, prijateljima i poznanicima na njihovim pozivima, porukama, posetama, svemu što su učinili za nas tokom moje trudnoće, a zatim i nakon porođaja. I, poslednje, ali ne manje važno, zahvlajujem svim pratiocima na društvenim mrežama na njihovim porukama podrške i najboljim željama. 


- Veoma smo srećni i zahvalni Bogu na našoj zdravoj bebici i, naravno, na naše ostalo troje dece, koje ne mogu da dočekam da vidim i obaspem poljupcima. Divno je gledati moju majku kako drži Alanu Martinu u naručju i umiruje je. Ne bih taj osećaj menjala ni za šta na svetu. Volim svoje roditelje, volim svoju porodicu. Hvala svima! - napisala je raznežena 22-godišnja Heorhina.


Alana Martina je prvo dete španske menekenke, a četvrto slavnog fudbalera koji već ima sina Kristijana Džuniora i blizance, Matea i Evu koje su na svet donele surogat majke.
Maja Gašić

Autor