Emotivni momenat: Kako je Kejt Midlton ganula do suza prinčeve Vilijama i Harija (video)

Autor:

21.04.2017 14:53

Foto:

Foto:



Princ Vilijam je nedavno objavio video snimak u okviru kampanje "Heads Together", u kojem zajedno sa Ledi Gagom poziva sve ljude da otvoreno govore o mentalnim problemima.

Okej je reći: Princ Vilijam i Ledi Gaga udruženi u podizanju svesti o mentalnim problemima

Ovoj plemenitoj akciji pridružila se i njegova supruga, vojvotkinja od Kembridža i brat princ Hari, koji su prisustvovali otvaranju nove državne škole "Global Academy" gde su pričali polaznicima pričali o brojnim tegobama i nesigurnosti koji omladinu muče.


- Da li je neko imao ili za nekog drugog ko se bori sa mentalnim tegobama? Da li ste o tome razgovarali sa roditeljima ili prijateljima - upitala je Kejt.

Jedan od učenika, šesnaestogodišnji  Oliver Monger, koji je zainteresovan za karijeru u filmskoj industriji, odgovorio je da se stidi da razgovara s "nekim tako važnim kao što je ona", na šta je miljenica britanske nacije odgovorila:

- I ja sam vrlo stidljiva, tako da nema potrebe da brineš  - otkrila je Kejt svoju osobinu za koju niko nije znao.

Mladić je naknadno ispričao da su mu vojvotkinjin pristup i činjenica da je iskreno priznala da nije tako samouverena kao što deluje, pomogli da se izbori sa svojim problemima.

- Bilo je fantastično! To što mi je rekla mi je dosta podiglo samopouzdanje. Zaista nisam znao šta da joj kažem, ali svojim nastupom me je poptuno opustila - oduševljen je bio mladić.


Nakon ovog susreta, Kejt je razgovarala sa suprugom i deverom, a njene reči podrške zbog svega što su ova dva mladića prošla nakon gubitka majke, duboko su ih dirnula.


- Mislim da je neverovatno koliko ste obojica snažni, s obzirom na to šta vam se dogodilo u ranoj mladosti, i predivno kako vas je to iskustvo inspirisalo da se ovim bavite (akcija "Heads Together"). Mislim i da vas je to očigledno zbližilo i stvorilo neraskidivu vezu među vama.

Posle princa Harija, oglasio se i njegov brat: Princ Vilijam progovorio o majčinoj smrti

Prinčevi su obojica bili veoma ganuti ovim rečima, a priznali su i da nisu mnogo govorili o majčinoj smrti.


-  Jednostavno sam mislio da nije bilo potrebe vraćati se na prošlost - rekao je princ Hari, a Vilijam je dodao da je majčina tragična smrt stvorila jedinstvenu vezu među njima još u ranoj mladosti.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading