Ilda Šaulić

Doživeo je Šabanovu sudbinu, Ilda i Goca neme od bola zbog njegove smrti

Autor:

14.05.2024 19:51

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kum Šabana Šaulića tragično preminuo, oglasila se i Ilda



Marko Niketić, sedamnaestogodišnjak srpskog porekla koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u predgrađu Čikaga u nedelju uveče, bio je kum Šabana Šaulića.

On je vozio svoj automobil kada se u njega zakucao „mustang” koji se kretao neprimerenom brzinom od čak 150 kilometara na čas i tom prilikom je zadobio teške telesne povred usled kojih je preminuo.

 

 

Niketići su, inače, prilično poznata i ugledna porodica u srpskoj zajednici, a oni su u kumovskim odnosima s preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre pet godina takođe nastradao u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

- Deca su mi rekla: „Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike“. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema.

Pročitajte Ilda Šaulić broji sitno, ovaj dan Šaban bi u suzama dočekao

Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo.

Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – izjavila je Gordana Šaulić.

Kum Šabana Šaulića bio je mladić za primer

A sada se oglasila i slomljena od bola Šabanova mezimica Ilda koja je na svom Instagram profilu podelila crnu fotografiju na kojoj je ispisano Markovo ime i prezime.

Instagram

 

Kum Šabana Šaulića bio je predivan momak koji je sledeće godine planirao da upiše fakultet, imao je dugogodišnju devojku za koju se sumnja da je bila sa njim u automobilu.

 

 

Komentari. (0)

Loading