Ana i Dejan

Pre 24 godine ona je zarobila srce Dejana Stankovića, nije ni čudo što nijednu drugu više nije pogledao

Autor:

24.04.2024 13:10

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Supruga Dejana Stankovića iskonskom lepotom ostavlja bez daha



Nekadašnji fudbaler, danas uspešni trener Dejan Stanković izgradio je karijeru na kojoj bi mu mnogi sportisti pozavideli.

Na privatnom, ali i profesionalnom putu najveću podršku pruža mu supruga Ana koja mu je podarila sinove Filipa, Aleksandra i Stefana

Milos Tesic /ATAImages

 

Budući da ne voli javno da se eksponira, lepa supruga Dejana Stankovića retko se pojavljuje u javnosti. Ipak, njene fotografije s vremena na vreme možemo videti na društvenim mrežama. 

Pročitajte Ne zna se koji je lepši - Sinovi Dejana Stankovića nadmašili tatu

Dejan i Ana upoznali su se i zavoleli kada je on imao samo 19 godina, a svoju ljubav su u julu 2000. godine krunisali brakom

- Rekao sam da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada - ponosno je istakao za domaće medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

Prelepa supruga Dejana Stankovića je posvećena majka koja je svoje sinove izvela na pravi put i pomogla im da stasaju u časne ljude.

Iako je dominantan stereotip da supruge fudbalera vole da se eksponiraju, Ana je veliki izuzetak, te su joj najvažniji domaćinstvo, brak i porodica zbog čega je retko možemo videti ispred reflektora.

Pročitajte Dejan Stanković vodi najvažniju životnu utakmicu, tri dana uz bolničku postelju sina

- Veoma sam energičan, tako da Ana i ja predstavljamo pravu jin-jang kombinaciju. Ona je umerena u svemu, smirena, stvari shvata realno.

Nekada ja ne mogu da sagledam stvari kakve jesu, zato što sam subjektivan i ambiciozan, pa ona u najvažnijim momentima bude moj glas razuma koji mi otkrije stvari na pravi način, kakve zaista jesu.

Meni je to ogromna podrška, njena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove.

Mi smo opozit koji se privlači, minus i plus, energija i staloženost. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video i unosi mi mir koji je za ovakav posao ključan - otkrio je sportista u intervjuu za Gloriju.

Komentari. (0)

Loading