Marija Veljković

Modni hit ili promašaj: Da li biste se usudili da obujete ovo što nosi Marija Veljković?

Autor:

06.03.2024 20:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Cipele Marije Veljković svi komentarišu



Marija Veljković oduvek je važila za stilizovanu damu. Inspiracija za doterivanje i kombinovanje najrazličitijih komada nikada joj ne manjka, što je u više navrata pokazala smelim komadima koje nosi.

Bilo da su to crvene čarape sa kojima ne možete proći nezapaženo, atraktivni šešir, beretka ili neki treći asesoar, voditeljka se ne plaši da eksperimentiše.

Antonio Ahel/Ata Images

 

Naprotiv, ona iznova iznenađuje originalnošću, a u prilog tome svedoče cipele Marije Veljković.

Uz klasičnu crvenu haljinu ukombinovala je crveni kaput uz koji je stilizovala torbicu iste boje. Da autfit bude maksimalno zapažen ovaj put zaslužan je bio izbor obuće.

Pročitajte Dekoltirano, kratko, mrežasto - O stajlingu Marije Veljković bruji ceo grad, da li je ovo previše smelo? (foto)

Crne cipele Marije Veljković privukle su sve poglede u gradu, možda zbog činjenice da ih je iskombinovala sa belim čarapama.

Da li je voditeljka najavila najveći modni hit ili je ovaj stajling potpuni promašaj presudite sami. Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDE.

Komentari. (3)

Loading
Vesna

08.03.2024 14:18

Ona nikad nije znala da se obuče niti šta joj stoji, kakva crna originalnost. Mršava jeste ali nit zgodna nit lepa, ravna linija.

Baka

09.03.2024 11:02

Jooj, sokne!!! Cist uzas!!!

Mili

10.03.2024 02:08

Lepo...samo joj zvečka nedostaje😅🤣😂