Brena i Dragana

Modni duel Lepe Brene i Dragane Mirkovic, fotografije sve govore

Autor:

01.12.2023 14:02

Foto:

Foto:

Modni duel Lepe Brene i Dragane Mirković privukao je nezapamćenu pažnju javnosti



Muzičke zvezde Lepa Brena i Dragana Mirković odevnim kombinacijama privlače pažnju gde god da se pojave.

Dugogodišnje prijateljice i koleginice, po svemu sudeći, imaju sličan ukus, a modni duel Lepe Brene i Dragane Mirković povukao je neizbežno pitanje - kojoj bolje stoji žuta boja? 

Instagram

 

Naime, mnogi su već završili veliko spremanje u ormaru i zimske stvari izvadili na police. Svrha ove garderobe je da nas zaštiti od hladnoće, međutim, ona i te kako govori o ukusu i stilu svakog ponaosob.

Modni duel Lepe Brene i Dragane Mirković

Naše najveće zvezde i te kako prate modu, a zimsku monotoniju nedavno su razbile jarkožurom bojom koja je ove sezone veoma popularna. 

Lepa Brena nedavno je imala nastup u Amsterdamu, a slobodno vreme iskoristila je za uživanje u blagodetima ovog prelepog grada. 

Instagram

 

Za laganu šetnju odabrala je žutu jaknu, koja je oduševila dame koje je pomno prate na društvenoj mreži Instagram. 

Pročitajte: Modni okršaj sestara Mićalović - Sloboda provokativna, a tek da vidite Mirjanu... (foto)

S druge strane, Mirkovićeva se na snimanju nove epizode talent šou-programa „Rame uz rame sa Draganom“ pojavila u fenomenalnoj žutoj haljini na koju ravnodušna nije ostala čak ni Jelena Karleuša.

Instagram

 

Kako su obe pevačice ispratile ovogodišnji trend, modni duel Lepe Brene i Dragane Mirković našao se u žiži interesovanja, a nas zanima i vaše mišljene - kojoj bolje stoji ova moderna nijansa? 

Anketa

Komentari. (0)

Loading