Ivana Dudić

Trendi, udobno a ostavlja upečatljiv utisak: Čizme Ivane Dudić hit su sezone, mogu se kombinovati uz sve (foto)

Autor:

11.10.2023 16:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Ivane Dudić uvek je besprekoran



Beograd je sinoć bio epicentar kulturnih dešavanja. U srpskoj prestonici održana je dugonajavljivana premijera filma „Heroji Halijarda" u režiji Radoša Bajića.

Ovaj projekat okupio je brojna poznata imena srpskog glumišta, među kojima su Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović i mnogi drugi.

Među kolegama koje su bile da podrže ovo ostvarenje našla se i mlada glumica koja godinama diktira modne trendove. Stajling Ivane Dudić i ovog puta bio je za čistu desetku.

Ata Images

 

Mlada glumica je za ovu priliku pažljivo birala komade garderobe u kojima će zasijati na crvenom tepihu.

Ponela je trendi, mladalačko izdanje koje čine mini-suknja, crni top i kratak maslinasti mantil za prelazno doba godine, uz dodatak „Karl Lagerfeld” pismo-tašne sa 3D motivima.

Stajling Ivane Dudić oduševljava mlađe dame

Stajling Ivane Dudić besprekoran je još jednom zbog obuće koja će tek biti hit sezone. 

Glumica se opredelila za spoj kratke suknje i dugih čizama preko kolena, ultimativnog spoja za jesen, koji skreće pažnju i zrači seksepilom na nenametljiv način.

Ata Images

 

Pročitajte Otac Ivane Dudić ima neobično zanimanje, veoma je poznat, ali malo ko ih povezuje

Za ovu priliku odabir obuće bile su ravne čizme, ali je izgledala jednako elegantno kao u štiklama, pre svega zahvaljujući lepršavoj suknjici A-kroja.

Bilo da su od glatke ili prevrnute kože, čizme preko kolena su jedan od neprolaznih jesenjih trendova, a obično se kombinuju s kratkim haljinama, suknjama i šortsevima.

 

Komentari. (0)

Loading