Modni trikovi

Kupili ste farmerke koje su vam preuske: Bakin trik rešava problem, stajaće vam kao salivene

Autor:

08.10.2023 15:41

Foto: Photo by Jason Leung on Unsplash

Foto: Photo by Jason Leung on Unsplash

Trik za istezanje farmerki zaista deluje



Verujemo da se svakoj ženi bar jednom desilo da kupi farmerke koje su joj previše uske i koje na kraju ne može da nosi.

Kako vaša investicija ne bi propala, imamo jedan trik za istezanje farmerki, koji je demonstrirala tiktokerka Lili Šoknekt i sigurno će vam rešiti problem.

tik tok printscreen

 

Naime, Lili u video-snimku kaže da je nedavno kupila broj manje farmerke jer njene veličine nije bilo, no brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro. A onda joj je baka dala interesantan modni savet – da u njima ode pod tuš.

Pročitajte Autentična i svoja - Sinoć su svi gledali u Jovanu Stojiljković zbog jednog detalja (foto)

„Razgovarala sam sa bakom, a ona me pitala: ‘Jesi li se već istuširala u njima?’ Pomislila sam: ‘Što?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama.

O čemu pričaš?’ Samo je rekla: ‘Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na vazduhu i nemoj ih stavljati u sušilicu za veš”, rekla je tiktokerka koja je u stanju očaja poslušala bakin savet.

 

 

Trik za rastezanje farmerki je upalio i Lili je sutradan imala džins baš po svojoj meri. Mnogi pratioci su bili šokirani ovim postupkom, dok je bilo i onih koji su rekli da je taj trik za istezanje farmerki dobro poznata stvar, piše Zadovoljna.rs.

Komentari. (0)

Loading