Olivera Gudelj

Smelija nego ikada: Olivera Gudelj pokazala izvajano telo, a tek da vidite kupaći... (foto)

Autor:

04.08.2023 20:50

Foto:

Foto:

Kupaći Olivere Gudelj



Otkako je uplovio u vezu sa Anastasijom Ražnatović interesovanje za porodicu Nemanje Gudelja ne jenjava, a posebnu pažnju privlači njegova majka Olivera koja, navodno, sa snajkom nije u dobrim odnosima.

Instagram

 

Ovoga puta na društvenoj mreži Instagram isplivala je porodična fotografija sa letovanja, a kupaći Olivere Gudelj nije prošao nezapaženo. 

Pročitajte Olivera Gudelj će pući od muke - Nemanja upoznao Cecu sa ocem, Anastasija presrećna (foto)

Kako smo mogli da primetimo, gospođi Gudelj fenomenalno stoji oprema za kupanje, posebno ovaj tamni model kupaćeg kostima koji je u prvi plan stavio njenu izvajanu figuru. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Olivera Gudelj javnosti je poznata po navodnom sukobu sa Anastasijom i njenom majkom Cecom Ražnatović.

Do problema je, navodno došlo, kada je Nemanjina majka prošlog leta otpratila Anastasiju i Cecu sa Instagrama, a situacija se vremenom dodatno zakomplikovala. 

Pročitajte Prvo veridba, a sada ovo.. Nemanja Gudelj podelio prelepe vesti, Anastasija ne skida osmeh sa lica (foto)

Tasa je na Svetsko prvenstvu u Kataru došla da podrži svog izabranika, ali na tribinama nije sedela sa njegovom majkom i sestrom, već sa Nemanjinim ocem

Niko od aktera nije želeo da komentariše ovu situaciju, a pratioci veruju da će sukobe, ukoliko oni i postoje, porodice ostaviti po strani sada kad su se Nemanja i Anastasija verili

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading