Obuća

Udobnost ispred svega, gde su bile do sada: Ovo su najmodernije štikle ovog proleća

Autor:

07.04.2023 17:50

Foto: Photo by cottonbro studio from Pexels

Foto: Photo by cottonbro studio from Pexels

Iako su se na modnoj sceni pojavile još sredinom prošlog veka, ovog proleća Kitten heels doživljavaju pravi bum i postaju svetski trend koji žene obožavaju



Kitten heels trend podrazumeva cipele sa minijaturnim potpeticama. Ovaj model cipela će definitivno biti najmodernije štikle ovog proleća i vi morate da ih imate.

Kitten heels vraća udobnost u modu

Kao devojčice smo sanjale kada ćemo prvi put stati na visoke štikle. Međutim, kako odrastamo često ćemo udobnost zameni za visinu. Na našu sreću, najmodernije štikle ovog imaju petu od najviše tri centimetra.

Svetski trend niskih potpetica govori o tome da moda više ne zahteva žrtvu. Za razlliku od visokih neudobnih modela, kitten heels su prava lutrija.

Osim što izgledaju ženstveno i elegantno, njih je vrlo lako uklopiti u skoro svaki autfit, a pritom ćete uživati u svakom koraku.

Pročitajte Ovo nikako nije trendi obuća za proleće 2023, izgledaćete staromodno

Svetski trend - Kitten heels stil 50-ih

Najmodernije štikle ovog proleća nisu nastale juče. Njihova pojava bila je 50-ih godina i to se dogodilo zahvaljujući Odri Hepbern.

Glumica je bila glavna ikona stila posleratne ere, pa ne čudi što je nakon njenog poznatog autfita u Givenchy maloj crnoj haljini i Kitten heels štiklama ovo postalo pravi trend.

Modne kombinacije

Svejedno da li su u pitanju sandale ili zatvorene štikle, one se lako uklapaju u skoro svaki autfit. Idealno se slažu sa romantičnim haljinama, farmerkama i pantalonama.

Takođe, ove štikle postoje u raznim bojama i sa raznim desenima, zbog čega će vam se sigurno naći dva-tri para u cipelarniku.

A možda i po jedan par za svaku kombinaciju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Slavica Loznica

08.04.2023 00:32

Bas su bezveze modeli cipela. Nametnut trend.