Podigla nogu i pokazala sve: Bijonse izazovnom kombinacijom muškarce ostavila bez daha

Autor:

14.10.2021 11:35

Foto:

Foto:

Bijonse oduševila modne kritičare smelom i atraktivnom kombinacijom koju je ponela na jednom od gala događaja kojima je prisustvovala.



Svetska muzička zvezda Bijonse (40) uprkos višku kilograma koji je očigledan, ne preza od atraktivnih odevnih kombinacija koje otkrivaju mnogo. Ponosna i zadovoljna svojim telom, pevačica vrlo često nosi komade kojima u prvi plan ističe svoje atribute, no ovog puta napravila je presedan, te je pozirajući zaista pokazala previše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Naime, jedna od najuspešnijih žena na svetskoj muzičkoj sceni na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija u zelenoj lepršavoj haljini s dubokim rezom, te crnim topom s dubokim dekolteom. Svoj 'outfit' upotpunila je nametljivom ogrlicom i salonkama takođe u zelenoj boji.

Na svakoj od pomenutih fotki bilo je očigledno koliko je Bijonse zadovljna svojim telom, uprkos pomenutom višku kilograma, no u jednom momentu pevačica se zanela, te je pozirajući previše podigla nogu otkrivši zaista previše.

Pročitajte i Bijonse otkrila mračnu stranu slave: Godinama sam bila gladna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Međutim, njeni obožavaoci potpuno su zanemarili taj detalj, te su s oduševljenjem komentarisali način na koji je Bijonse ponela opisani 'outfit'. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Komentatorka

15.10.2021 13:52

Ništa joj se nije videlo, imala je donji veš. Ne kapiram zašto uvek morate da postavite neki fake news članak.