Milan Marić

Milan Marić se ugojio više od 20 kilograma, niko ga nije prepoznao

Autor:

18.04.2024 17:11

Foto: Florian Boillot/Profimedia

Foto: Florian Boillot/Profimedia

Izgled Milana Marića doživeo je ogromnu transformaciju



Izgled Milana Marića nešto je što se osim talenta uvek prvo vezuje za njegovo ime jer je uvek besprekoran, te mnoge dame uzdišu za glumcem.

Kao pravi profesionalac, za potrebe uloge spreman je na sve, pa je tako pre izvesnog vremena imao zadatak da se ugoji više od 20 kilograma.

Katarina Drajić/ATAImages

 

Gostujući u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" mladi glumac otkrio je sa kojim se mukama suočio kada je trebalo da se za kratko vreme ugoji.

Ipak, kada je snimio pomenuti film, višak kilograma bio je prisutan pa je trebalo i smršati, što je bilo dodatno izazovno jer je navikao da jede po pet, šest jaja sa slaninom za doručak.

Izgled Milana Marića danas je besprekoran

Tada je izgled Milana Marića potpuno transformisan, a on je uz redovne treninge i ponovo izmenjenu ishranu uspeo da vrati prvobitnu kilažu.

- Mnogo je teže ugojiti se nego smršati. Svi su mi pričali "Jedi jaja, jedi piletinu", sve to jedem i neće, jednostavno imam 80 kilograma i to je to.

Doguram nekako do 82 kilograma pa se još mučim. Ipak, u jednom trenutku sam uspeo u tom procesu gojenja.

Pročitajte Milan Marić povređen, evo u kakvom se stanju glumac nalazi

- E sad šta je opasnost, ja kada sam prešao "stotku" , meni je to posle ostala navika.

I onda je definitivna odluka bila da smršam kada sam otišao na kafu sa prijateljima i kada sam se savio da vežem pertle, jakna je pukla posred leđa - sa osmehom je ispričao glumac.

 

 

Komentari. (0)

Loading