Nina i Mateja

Devet godina najlepše ljubavi: Ovde stanuju Ivanka, Vukašin, Mateja i Nina, mirna luka preslatke porodice (foto)

Autor:

02.06.2023 19:00

Foto:

Foto:

Dom Nine Janković je prelepa porodična oaza



Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić pre dva dana proslavili su devet godina svoje ljubavi.

„Što bi rekao naš kum: “U naše ime dižem čašu, čučimo jedno drugom ko kajla dizelašu. 9 godina“, napisala je glumica na Instagramu iz uz set fotografija sa raznih destinacija suprugu čestitala godišnjicu braka, te nas inspirisala da na pomenutoj društvenoj mreži zavirimo u njihov dom.

Dom Nine Janković u kome živi sa suprugom i dvoje dece, sinom Vukašinom i ćerkom Ivankom je prava porodična oaza. 

Pročitajte Dan za njenu princezu - Ćerka Nine Janković napunila 2 godine, pogledajte samo koliko liči na mamu (foto)

Prostorom preovlađuju pastelne i nežne boje, kao i jednostavni komadi nameštaja.

Sitni detalji daju na toplini čitavog enterijera pa se u domu Nine Janković nalazi mnoštvo dekorativnih polica sa knjigama, vaza sa cvećem, a tu su i fotografije srećne porodice.

Pročitajte Nekretnina vredna milion evra, za one koji se ne plaše visine: Ovde žive Viki Miljković i Taške, kakav luksuz

Sunčane dane Nina voli da provodi na terasi ukrašenoj zelenilom gde sa svojim naslednicima uživa čitajući im neko zanimljivo štivo.

‒ Dok gledam sina napunim se ljubavlju i energijom, stvarno mi teško pada kad moramo da se razdvojimo makar i na nekoliko sati ‒ kaže Nina, dodajući da njen mališan obožava da mu čita knjige.

‒ Nije što je moj, ali stvarno je neodoljiv. Mnogo toga zna, neprekidno brblja i vrlo je zanimljiv ‒ rekla je Nina jednom prilikom, prenosi Hello.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading