Ana Ivanović

Prirodna lepota ili ipak ne? Fotografija Ane Ivanović iz mladosti sve dokazuje (foto)

Autor:

18.04.2024 08:29

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Fotografija Ane Ivanović iz mladosti otkrila istinu o estetskim korekcijama



Ana Ivanović odavno je okačila reket o klin, ali to ne znači da joj je dosadno bez tenisa.

Putovanja na turnire i svakodnevne treninge zamenila je porodicom i trčanjem za decom, i odlično se snalazi u tome, kao nekad na sportskom terenu. 

Iskonska lepota, zdrav način života i prefinjeni stil oblačenja oduvek su privlačili pažnju javnosti, ali ni približno kao fotografija Ane Ivanović iz mladosti. 

JACQUES DEMARTHON/AFP/Profimedia

 

Budući da je medicina napredovala i da su brojne poznate dame nešto korigovale na sebi, mnoge je zanimalo da li je nekadašnja teniserka uspela da odoli trendu ili je pak i ona nešto promenila. 

Pročitajte Zauvek je osvojio srce Milice Pavlović, a ni Ana Ivanović mu nije odolela (foto)

Stara fotografija Ane Ivanović osvanula je na društvenim mrežama i konačno je dala odgovor na pitanje koje je godinama intrigiralo njene pratioce. 

Na slici vidimo trinaestogodišnju devojčicu kako stoji u start pozi, dok obema rukama čvrsto drži reket. Ana je tada nosila zelenu polo majicu bez rukava i beli uzani šorts.

Dugu, braon kosu kojoj je do danas ostala verna vezala je u rep, a fotografija Ane Ivanović iz tinejdžerskih dana jasno je pokazivala da će izrasti u prelepu ženu.

- Snovi su tu da bi se ostvarili - napisala je ona. 

Pročitajte Omiljena boja Ane Ivanović je sinonim za proleće, lako se kombinuje i pristaje svakoj ženi

Prelepa fotografija Ane Ivanović, koju možete pogledati OVDE jasno pokazuje da se nije podvrgla estetskim korekcijama već da je dobra genetika i pravilna nega ključ njene lepote. 

Komentari. (0)

Loading