Milica Rađen

Kako do savršenih lokni za samo deset minuta bez figara? Milica Rađen zna (video)

Autor:

28.11.2023 21:15

Foto:

Foto:

Kosa Milice Rađen oduševila njene pratioce



Kako napraviti savršene lokne bez toplih aparata kao što su figaro i prese često zanima dame budući da je poznato da oni oštećuju kosu.

Kada ne idu u frizerske salone, poznate ličnosti služe se brojnim metodama uvijanja, a kosa Milice Rađen posebna je inspiracija za ovakvu frizuru.

Instagram

 

Naime, supruga Nikole Rađena sa pratiocima na Instagramu podelila je tutorijal u kome detaljno objašnjava kako da postignete "wow" efekat bujne i talasaste kose.

Sve što vam treba za ovu frizuru su savitljivi vikleri (šest komada) koje je odvojila na dva dela, u dve čarape po tri viklera.

Pročitajte Pripijena haljina - Rađenova supruga ovako izgleda u sedmom mesecu trudnoće (foto)

Ukoliko želite da vaša kosa izgleda poput kose Milice Rađen, to možete postići tako što pre svega vlasi treba da prosušite do nekih 80%. Bitno je da kosa bude suva u korenu, a preporučuje se da krajevi ostanu vlažni.

Za bolji efekat pevačica kosu suši tako što je prebaci preko glave, to joj daje dodatni volumen.

 

 

Kada dobro raščešljate kosu, podelite je na dva dela koji ne moraju da budu jednaki, tačnije gornji deo bi trebalo da ima manje kose.

Gornju sekciju kose zakačite šnalom, dok donju navijete na prvu grupu viklera. Kosu namotavate na viklere od krajeva ka korenu sve dok ne dobijete punđu koju ćete na kraju pričvrstiti čarapom.

Isti postupak ponavljate na gornjem delu kose, s tim što kosu navijate na spolja.

Kada upakujete kosu, zagrejte je fenom dok se potpuno ne osuši, "e voila", imate savršene lokne bez figara!

Komentari. (0)

Loading