Ivana Maksimović

Mame, ne stidite se svog tela: Ivana Maksimović pokazala kako izgleda posle dva porođaja u bikiniju

Autor:

06.07.2023 13:15

Foto:

Foto:

Izgled Ivane Maksimović privukao dosta pažnje, pogledajte fotografije



Vrele julske dane srpska sportistkinja Ivana Maksimović provodi u egzotičnoj Španiji.

Beogradski asfalt, lepa olimpijka zamenila je peščanim plažama Majorke, a na ovoj čarobnoj destinaciji društvo joj prave suprug Danilo i sinovi Filip i Uroš.

I ovo leto poznata strelkinja dočekala je spremna, pa je svoje izvajano telo ponosno prošetala plažom u izazovnom kupaćem kostimu, te je izgled Ivane Maksimović privukao dosta pažnje.

Pročitajte Danilo Anđušić zaplakao od sreće, Ivana sve otkrila: Ljubavi mala, jedva smo te dočekali (foto)

"Lako bih mogla da se uklopim u stil života na ostrvu“, napisala je zgodna mama dva dečaka, koja je posle porođaja neko vreme kuburila sa viškom kilograma o čemu je jednom prilikom pisala na svom Instagram nalogu.

„Mamama treba podrška, kako u trudnoći, tako i posle porođaja. Telo im se menja, hormoni rade, često nismo zadovoljne onim što vidimo...

Pročitajte Samouverene na plaži, a imate 50+? Snežana Dakić u šestoj deceniji sa ovim komadom ima samopouzdanje modela

A treba vremena, da se stvari unormalizuju. Zato, mame, predivne ste“, poručila je tada Ivana za koju je očito prošlo dovoljno vremena pa sada ponovo mami uzdahe na plaži.

Svaka mama zna koliko je teško posle porođaja vratiti devojačku liniju, a izgled Ivane Maksimović mnogima je poslužio kao inspiracija za trening.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading