Ana Franić

Ana Franić mudro ćutala o svemu, pa oduševila: Čekamo sestricu! (foto)

Autor:

09.07.2024 21:45

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Bivši suprug Ane Franić očekuje dete sa novom partnerkomAna Franić bila je na vrhuncu karijere kada je upoznala Marka Ižakovića, zaljubila se i odlučila da sve ostavi po strani i sa njim zasnuje porodicu u Dalmaciji.

Sedam godina bila je u braku sa uspešnim sportistom sa kojim ima dvojicu sinova, a bivši muž Ane Franić uskoro će ponovo postati tata, čime se i ona sama pohvalila. 

Stefan Tomasevic/ATAImages

 

Kada su shvatili da ljubav ne stanuje više na njihovoj adresi, bivši supružnici su se sporazumno razveli, a glumica se vratila u Srbiju sa decom, o čemu je i sama pričala.

- Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude - rekla je glumica jednom prilikom za Story.

- Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile.

Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude.

Pročitajte Ana Franić godinu ispraća srećnija nego ikada - Ne bih mogla da zamislim život bez njega

Bivši muž Ane Franić je domaćoj javnosti bio zanimljiv ne samo zato što je postao srpski zet, već i zato što se bavio jednim veoma zanimljivim poslom.

Naime, on je profesionalni ronilac, što je za naše podneblje veoma zanimljivo.

Nakon što su se razveli ostali su u dobrim odnosima, o čemu svedoči i nedavna objava glumice u kojoj je iskazala koliko joj je drago što će on sa svojom novom suprugom ponovo postati otac.

F.S./ATAImages

 

- Martin i Markolino. Ako želite lepu decu, birajte zgodne bivše muževe. Eto i to sam vam rešila.

Već šest godina prošlo, a ovaj batica desno za mesec i po dana ponovo u pelene. Čekamo sestricu - napisala je dramska umetnica objavivši fotografiju sina i bivšeg izabranika.

Komentari. (0)

Loading