Tamara i Petar

Boris Benčina je isti tata, Petar podelio fotografiju Tamare i najmlađeg sina, prizor topi i najtvrđa srca

Autor:

08.07.2024 10:00

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Fotografija Tamare Dragičević iz porodilišta raznežila sveTamara Dragičević i Petar Benčina u subotu u ranim jutarnjim časovima postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Boris.

Ponosni tata lepe vesti sa svetom podelio je na društvenim mrežama, na istom mestu gde je juče osvanula fotografija Tamare Dragičević sa najmlađim sinom koja je svakog raznežila.

Instagram

 

Kako su posete u porodilištima od pandemije korona virusa zabranjene, glumac ne može da obiđe suprugu i sina, već nalazi načine da ih makar nakratko vidi.

U tome je juče i uspeo pa je sa sinom Lazarom dozivao Tamaru i Borisa iz dvorišta bolnice gde se glumica porodila.

Ovaj gest je nju potpuno oduševio jer se nije nadala najslađoj poseti, iako su komunicirali preko prozora. Vrlo brzo podelili su simpatične fotografije na svojim nalozima na "Instagramu".

Fotografija Tamare Dragičević sa bebom ne prestaje da se komentariše

Fotografija Tamare Dragičević sa bebom u naručju koju je podelio njen suprug oduševila je svakog jer vidimo da dramska umetnica samo dan nakon porođaja blista, te verujemo da će uskoro izaći iz porodilišta.

Maleni Boris sve vreme provodi pored majke, a ono što smo mogli da vidimo sa slike je da je svetle puti i da ima smeđu kosicu te su komentari da će biti isti tata.

Ona je pak, podelila sliku na kojoj su njen mezimac Lazar sa tatom dok im mašu i bodre ih da što pre im se pridruže u porodičnom domu u koji su se nedavno uselili.

Instagram

 

Instagram

 

Podsećanja radi, Petar i Tamara su zajedno 13 godina, ljubav su krunisali brakom koji je sklopljen na plaži 2016. godine i imaju troje dece Stašu, Lazara i tek rođenog Borisa.

O roditeljstvu je lepa glumica nedavno govorila a svaka majka je podržala njene reči:

Pročitajte Porodila se Tamara Dragičević, sinu dala staroslovensko ime, prelepog značenja

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca.

Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara tada za "Novu".

 

Komentari. (0)

Loading