Slavica Ćukteraš

Slavica Ćuketraš raskinula sa dečkom, razlog nimalo prijatan: O Vladimiru ne želim da govorim

Autor:

18.06.2024 13:15

Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Slavica Ćukteraš raskinula sa dečkomPevačica Slavica Ćukteraš ponovo je solo. Iako je izgledalo kao da će uskoro svadba, usledio je raskid.

Nakon razvoda od fudbalera Vlade Avramova i niza problema između njih, činilo se da je ljubavni život Slavice Ćukteraš konačno uplovio u mirnu luku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je uživala u ljubavi sa novosadskim di-džejem Vladimirom Aćićem, ali više ne.

Raskid je potvrdila za Blic, i bila veoma jasna da o bivšem partneru ne želi da priča.

- Nismo se razumeli u mnogim stvarima, raskid je bio najbolja opcija. Ovo je period kada želim da se posvetim ćerkici i karijeri.

Pročitajte Slavica Ćukteraš ovako nije izgledala ni na početku karijere, baš je promena, duga kosa prošlost (foto)

Konačno sam našla odlične autore, dve ozbiljne pesmetine i posvećena sam tome. O Vladimiru ne želim da govorim za medije, hvala vam što poštujete moju odluku - rekla je pevačica.

– Vladimir i ja sa mojim detetom već živimo zajedno. Mi smo zajednica. Šta znači taj papir? Ne znači ništa. Nije garancija nikakvog odnosa.

Najbitnije je da smo se mi našli, da se poštujemo i lepo funkcionišemo zajedno, to je za mene vrednije od papira. A sada, ako me bude pitao, verovatno ću se udati – rekla je pre nedavno ona.

Slavica je tom prilikom takođe otkrila da nema tremu da ponovo stane pred oltar. Ipak, sa Vladimirom Aćićem se to, ipak, neće dogoditi. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading