Nekad i sad

Dečak sa slike danas puni 49 godina, nedavno je dobio sina, prepoznajete li ga?

Autor:

17.06.2024 17:54

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Nekad i sad, imate li ideju ko je voditelj sa slike?



Nekad i sad rubrika jedna je od omiljenih baš zato što se prisećamo kako su naše javne ličnosti izgledale u detinjstvu i mladosti.

Ovog puta otvorili smo album sa fotografijama jednog od najpopularnijih voditelja u našoj zemlji koji danas proslavlja 49. rođendan u društvu najmilijih.

Instagram printscreen

 

Još kao tinejdžer oprobao se kao radio-voditelj u rodnom gradu, a potom je po preseljenju u prestonicu nastavio da radi na tada veoma popularnom gradskom "Radiju 202", gde je pokazao zavidno umeće.

Njegov talenat nije promakao upravi Radio-televizije Srbije, koja ga je ubrzo uvrstila među svoja lica, a talenat za novinarski posao nasledio je od oca koji je bio jedan od najcenjenijih u ovoj branši.

Ipak, prerano je nastradao, davne 1991. godine na ratištu, a strašne vesti prvi je primio upravo njegov sin koji ne krije ni dan-danas da mu je to najveća životna trauma.

Nekad i sad - naslućujete li o kome je reč?

Godinama radi na televiziji "Pink", gde ima svoju autorsku emsiju koja beleži nezapamćene rekorde gledanosti svakog utorka.

Bio je u braku sa top modelom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju, a prethodne godine u tajnosti se oženio koleginicom Minom Naumović, koja mu je 9. marta ove godine podarila drugog naslednika, Peruna.

Instagram printscreen

 

Sada već znate sigurno o kome je reč. I da, pogodili ste, danas u rubrici Nekad i sad je autor emisije "AmiG show" Ognjen Amidžić koji proslavlja poslednji divan dan koji počinje cifrom četiri, iako mnogima to zvuči nemoguće.

Pročitajte Prva fotografija Peruna Amidžića sa tatom topi najtvrđa srca, prizor poput onih iz bajke

Na adresu novinara od ponoći stižu najlepše želje i čestitke, a ona najdraža stigla je od Matije, Peruna i Mine.

- Divan dan, najboljem tati i mužu na svetu rođendan. Mi smo tvoji najverniji fanovi. Volim te - napisala je Naumovićeva u opisu fotografije na kojoj je njihov mezimac.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana njihov porodični dom potresla je velika tragedija, kada je Minin otac, a Ognjenov tast iznenada preminuo. Ipak, kako to u životu ide, posle teških trenutaka dođu oni lepi.

Instagram printscreen

 

 

Komentari. (0)

Loading