Evropsko prvenstvo

Upali u bazu Orlova: Drama u hotelu srpskih fudbalera u Nemačkoj, policija odmah reagovala

Autor:

15.06.2024 10:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska fudbalska reprezentacija doživela neprijatnost na samom početku Evropskog prvenstvaVeć prvog dana Evropskog prvenstva, naša fudbalska reprezentacija doživljavala je brojne neprijatnosti. 

Prava drama odigrala se u hotelu „Maksimilijan's”, bazi srpskih fudbalera tokom trajanja grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Photo by Linnea Rheborg/Getty Images

 

Kako Kurir saznaje, noćas su trojica muškaraca upala u hotel u kojem odseda reprezentacija Srbije i nedozvoljeno su se kretala po objektu.

Brzom reakcijom specijalističkog tima jedinice za obezbeđenje ličnosti i objekata Srbije oni su uhapšeni i izvedeni iz hotela.

Odmah su reagovali pripadnici MUP-a Srbije koji su zaduženi za bezbednost srpske delegacije na Evropskom prvenstvu i presreli ih.

Pročitajte Miha bi zaplakao - Sin Siniše Mihajlovića doneo najlepše vesti, čestitamo!

Ovaj incident nije poremetio srpske fudbalere koji su juče odradili svoje aktivnosti i trening.

Podsećamo, Srbija je za bazu izabrala Augzburg, jer u tom gradu ima neophodan mir koji je reprezentativcima potreban da bi zadržali fokus na takmičenju.

Prvi meč će reprezentacija Srbije igrati protiv Engleske u nedelju uveče u 21 h, a zatim slede utakmice protiv Slovenije i Danske. 

Dušan Milenković/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading