Dunja Jovanić

Majka Dunji Jovanić samo ovo nije branila, sada joj zamera: Mama, ako si bila toliko stroga, zašto si popustila?

Autor:

13.06.2024 21:47

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Majka Dunje Jovanić ćerki jednu stvar nije zabranila, ona joj sada to zameraMajka Dunje Jovanić iako ima 60 godina izgleda mnogo mlađe.

Popularna blogerka, koja punih deset godina uspešno gradi svoju influensersku karijeru, nikada nije želela da javno govori o privatnom životu

Boško Karanović

 

Ipak, kada je pre godinu dana pokrenula svoj brend odeće, i izbacila kolekciju kupaćih kostima, na njenom Instagramu osvanula je fotografija mame u jednom od modela. 

- Potpuno sam iznenađena, znam da su to modeli za mlade zgodne devojke na kojima sve stoji kako treba i nisam očekivala ni 30% od ovoga, kako to stoji na meni.

Kupaći su savršeni, imam 59 godina i ovo je prilično smeo kupaći za mene, ali baš sam iznenađena kako mi pristojno stoji - rekla je tada majka Dunje Jovanić u zvučnoj poruci koju je blogerka objavila.

Instagram

 

Majka Dunje Jovanić veoma je stroga 

Blogerka je ovih dana u jednom od svojih vlogova govorila o odrastanju i dotakla se toga da je njena mama bila i te kako stroga.

Danas joj je na tome zahvalna, jer ju je naučila da ne odustaje i da se uvek bori za svoje snove. 

Pročitajte Ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe - Oproštaj Dunje Jovanić od koga zastaje dah

- Moja mama je po profesiji profesor engleskog i nemačkog, i mama je oduvek bila stroga. Mi se šalimo da smo odrasli kao nemačka vojska.

Nema sada tu boli te stomak, obaveze su obaveze i nema stajanja - duhovito je Dunja započela priču o svojoj majci. 

Instagram

 

Iskreno je priznala i šta mami danas, posle toliko godina, jedino zamera. 

- Majci sam veoma zahvalna na takvom vaspitanju jer me je učinilo čovekom kakav sam danas. Ali postoji jedna stvar, krupna stvar, za koju mi je mama popustila, a to je da je u jednom momentu prihvatila da ja neću da nastavim da učim nemački.

Ljudi moji, koliko se ja kajem zbog toga! Koliko puta sam se samo našla u okviru posla u situaciji da smo negde i da se priča na nemačkom i da bih ja tako htela da se uključim u razgovor i samo ponavljam: "Mama, ako si bila stroga, zašto si baš za to popustila"

Sada bih se živa pojela što je nisam poslušala - zaključila je Dunja u svom vlogu. 

M.P. ATA Images

 

 

Komentari. (0)

Loading