Alba Grašo

Zvezda dana je Alba Grašo, nema ni dve godine, a već svi znaju za nju (video)

Autor:

11.06.2024 12:01

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Pesma Hane Huljić oduševila je mlađu populaciju



Hana Huljić i Petar Grašo nedavno su podelili najlepše moguće vesti - da će se njihova porodica za nekoliko meseci proširiti za broj jer je pevačica ponovo u blagoslovenom stanju.

Ćerka Tončija Huljića veoma je aktivna trudnica, te je juče na svom Jutjub kanalu objavila novu uspavanku, a pesma Hane Huljić "Palačinke" već je omiljena među decom.

Antonio Ahel/ATA images

 

Očaravajući, dečji glasić koji se čuje tokom cele pesmice je glas njihove mezimice Albe, koja za mesec dana proslavlja drugi rođendan. U pesmici se može čuti kako se mala smeje, guguće i tepa.

Hana je nedavno otkrila za "Jutarnji list" da su uspavanke nastale u vreme kad je uspavljivala devojčicu.

- Uspavanke smišljam uveče dok uspavljujem svoju bebu nespavalicu i provereno su delotvorne.

Pesme sam i otpevala, te radila na aranžmanima sa Hrvojem Domazetom. Stihovi nekih pesama su moji, no većinom su to stihovi mame Vjekoslave - rekla je.

Nova pesma Hane Huljić već je naišla na samo pozitivne kritike, a verujemo da će ih obožavati i beba koja je na putu jer su ih zajedno stvarale.

Pročitajte Nakon vesti da čekaju prinovu, Hana Huljić pokazala trudnički stomačić, Petar je pravi srećnik

Podsetimo, Petrova supruga je nedavno govorila na temu roditeljstva, ističući da je malena Alba ulepšala njen i Petrov život. 

- Uživam svaki trenutak sa njom toliko, znam da će brzo porasti i možda sada ne mogu da dočekam da poraste, ali kada poraste, biće mi žao.

Ona je divna, vesela, unela je nešto posebno u naše živote - otkrila je ponosna mama. 

 

Komentari. (0)

Loading