Tanja Savić

Tanja Savić otkrila: Najveća sreća nam stiže u novembru, dosta sam tugovala

Autor:

11.06.2024 09:36

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Koncert Tanje Savić održaće se u novembru, a tek šta posle sledi



Sinoć je u jednom prestoničkom hotelu u samom centru Beograda održana promocija novog albuma Tanje Savić.

Pevačica je došla u pratnji sinova Đorđa i Maksima, kao i partnera Muhameda Mukija Bešića, koji su joj najveća podrška, a ono što smo mogli da saznamo je da je zakazan koncert Tanje Savić u "Beogradskoj areni".

Antonio Anhel / Ata images

 

Članovi porodice, brojne kolege i prijatelji sinoć su se okupili kako bi bili uz pevačicu tokom važne večeri kada je, između ostalog, i obeležila 20 godina karijere.

Osim toga, ona je ponosno otkrila da je zakazala spektakl za 9. novembar u "Beogradskoj areni", gde će okupiti mnogobrojnu publiku iz zemlje i regiona.

 - Ovom prilikom želim da najavim krunu Tanjine karijere duge 20 godina, a to je koncert u "Beogradskoj areni". Od večeras kreće prodaja karata.

Tanja to stvarno zaslužuje, ali mislim da je previše skromna i da je uplašena zbog svega ovoga. Ipak, sve će biti odlično organizovano i verujem da ćemo svi uživati na tom koncertu - rekao je Rajko Jovanić, Tanjin saradnik.

Pročitajte Udaje se Tanja Savić? Svadba sa 11 godina mlađim pilotom okupiće 1.000 zvanica

Muzička zvezda nije krila koliko je srećna zbog novog albuma i zakazanog koncerta, a ono što je zanimalo sve prisutne novinare je da li će ona uskoro ponovo stati na "ludi kamen":

- Prvo je zakazana Arena, a posle sve ostalo. Jako bih volela da se to desi - bila je iskrena pevačica pa dodala.

- Šta da kažem nego da mi je zaista puno srce. Moram priznati da sam se uželela privatnih partija, nema ih puno jer ja radim za svoju publiku.

Ne mogu da kažem da sam zadovoljna što se tiče albuma na Jutjubu, ide sporo, ali valjda je to tako jer nema golotinje. Sve što je kvalitetno treba mu vremena, ovo nisu instant pesme.

Dosta smo tugovali, sada dolazi samo lepo i srećno vreme.

Tako da daljih spekulacija na temu njene udaje nema, sada je prioritet koncert Tanje Savić, a sledeće godine u ovo vreme možda budemo izveštavali o gala svadbi koju priželjkuje sa verenikom.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari. (0)

Loading