Ceca i Željko

Kad srodne duše se spoje: Željko i Ceca presrećni, čekanje se isplatilo (video)

Autor:

10.06.2024 15:59

Foto: Ata Images / Miloš Nadaždin

Foto: Ata Images / Miloš Nadaždin

Duetska pesma Cece i Željka ugledala svetlost danaCeca Ražnatović godinama važi za jedan od najboljih vokala, a armija fanova sa nestrpljenjem očekuje njene nove pesme. 

Da se čekanje isplatilo, potvrđeno je danas kada je duetska pesma Cece i Željka Joksimovića ugledala svetlost dana. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Duetska pesma Cece i Željka s nestrpljenjem se čekala, a sreća velike muzičke zvezde zbog poslovne saradnje sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom se više ne može sakriti. 

Pročitajte Posle najvećeg gubitka Ceci je jedan telefonski poziv promenio sve u životu

- Željko je multitalentovan muzičar! Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo.

Pesma „Više od sreće” nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti - rekla je folk diva, a prenosi Blic

- Pusti suze nek teku, ako ne pratiš reku, nećeš naći more. Samo dvaput se živi - kad se rodiš i voliš, kad srodne duše se spoje - glase stihovi ove prelepe numere. 

Duetska pesma Cece i Željka oduševila je vatrene fanove koji nisu štedeli komentare na račun ova dva fenomenalna vokala. 

„Ovo smo čekali”, „Pesma Cece i Željka je pravi hit”, „Kakav tekst, kakvi glasovi, bravo” samo su neki od komentara.

Pročitajte Scenu prepustila drugima, a dečka koleginici - Ova pevačica je bivša devojka Željka Joksimovića

Podsećanja radi, Ceca i Željko dugogodišnji su prijatelji, a Ražnatovićeva je jednom prilikom otkrila i kako su se njih dvoje upoznali. 

- Vrlo mlada počela sam da nastupam na takmičenjima pevača-amatera. Tu sam, na primer, srela Batu Zdravkovića, mog kolegu, kao deca smo se upoznali. Ja sam imala osam, a on devet godina.

Potom sam srela Joksimovića, ali on je bio na takmičenju za prvu harmoniku u Sokobanji. U vreme stare Jugoslavije to je bio ogroman događaj - otkrila je Ceca u emisiji „Ekskluzivno” i istakla da je za Željka vežu divne uspomene i da je njihovo prijateljstvo za ceo život.

Komentari. (0)

Loading