Sale i Jovana

Dve godine posle razvoda Sale Tropiko: Deca su sve gledala, Jovana je prema meni ispala...

Autor:

05.06.2024 21:36

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odnos Saleta Tropika i Jovane Pajić danas je prijateljski, ko je za to zaslužan?



Odnos Saleta Tropika i Jovane Pajić posle razvoda baš je onakav kakav treba da bude posle deset godina braka i dve predivne ćerke koje su dobili.

Razveli su se u tišini, bez teških reči i optužbi, a starateljstvo nad Helenom i Đinom je podeljeno na oba roditelja. Priznaćete, retkost u današnje vreme.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Govorila je Jovana nedavno u emisiji "Magazin IN" da je ona otvoreno rekla sada bivšem suprugu da je prestala da ga voli i da bi najbolje bilo da se raziđu.

Očigledno da su se emocije ugasile i sa njegove strane, pa su iako želeći da potraže spas za brak ipak posle nekog vremena rešili da se sporazumno razvedu.

Nikakve prevare,uvrede niti teške reči nisu pale ni sa jedne ni sa druge strane, svako je nastavio sa svojim životom ali su pre svega ostali u dobrim odnosima kako bi zajednički odgajali ćerke.

Odnos Saleta Tropika i Jovane Pajić je odličan

O razvodu i tome kako su Helena i Đina podnele mamino i tatino razdvajanje, frontmen Tropiko benda govorio je nedavno za Hype televiziju.

Tada smo saznali da je danas odnos Saleta Tropika i Jovane Pajić idealan i da devojčice ne doživljavaju da se nešto krucijalno dogodilo u njihovim životima jer su oba roditelja podjednako i dalje tu.

- Pa ćerke su tu sve vreme kolateral. One su videle da nas dvoje ne funkcionišemo baš najbolje ali nisu mnogo zapitkivale.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nisu mnogo trpele nikakve negativne stvari po njihove tanane duše, ali to je sve sastavni deo života i hvala Bogu što na našu decu razvod nije ostavio neki dubok trag. Trenutno makar ono što možemo da vidimo.

Pročitajte Bivša je bivša - Jovana Pajić srela Saletovu novu devojku, poručila joj samo jedno

Koliko mogu da primetim, mi smo ispali baš fer roditelji i fer drugari, Jovana prema meni pogotovo i hvala joj na tome što imamo to lepo, zajedničko starateljstvo nad njima i tu deca ne mogu da primete nikakve nedostatke roditeljske ljubavi.

To sad da li smo strogi zbog škole ili nečeg drugog, to je stvar vaspitanja i toga da treba da ih izvedemo na prav put.

Komentari. (0)

Loading