Saša i Seka

Saša Popović i Seka Sablić u neraskidivoj su vezi, ona ih je spojila pre 30 godina

Autor:

06.06.2024 16:32

Foto: Antonio Ahel, Marija Mlađen/ATAImages

Foto: Antonio Ahel, Marija Mlađen/ATAImages

Veza Saše Popovića i Seke Sablić dogodila se pre trideset godina



Veza Saše Popovića i Seke Sablić dogodila se davne 1993. godine pa ni ne čudi što su mnogi na ovu zanimljivost zaboravili.

Čelnik "Grand produkcije" i muzičar tokom godina stekao je reputaciju kao vodeća figura u zabavnoj industriji, ali je takođe bio predmet kontroverzi i kritika.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Neki su ga hvalili zbog doprinosa muzičkoj sceni i otkrivanju novih talenata, dok su ga drugi kritikovali zbog komercijalizacije muzike i nedostatka kvaliteta u nekim produkcijama.

Iako je njegova karijera bila praćena različitim mišljenjima, osudama, ali i velikim pohvala, nema sumnje da je Saša Popović napravio revoluciju na našem estradnom nebu.

Neraskidiva veza Saše Popovića i Seke Sablić

Međutim, malo je poznata činjenica da se Sale oprobao u ulozi pevača, te da je devedesetih snimio čak četiri solo albuma sa kojih su se izdvojili brojni hitovi.

Posebnu pažnju je privukla pesma “Rođena si da mi budeš devojka” iz 1993. godine, a spot za nju tada je odjeknuo u srpskoj javnosti, te nema kome nije izmamo osmeh, i to zbog velikih glumačkih imena koje je Sale okupio.

Pročitajte Voditeljka dobila otkaz - Saša Popović ne prašta, kriv lapsus

Tada se i dogodila veza Saše Popovića i Seke Sablić jer mu je čuvena glumica mu igrala majku, dok mi je otac bio Ivan Bekjarev.

U spotu se pojavljuju još neka poznata imena: potencijalne devojke, koje se smenjuju na ručku kod mame i tate, tada izuzetno popularne folkerke Buba Miranović, Vendi i Lela Andrić.

Komentari. (0)

Loading