Jovana Švonja

Iz Rima stižu najslađe vesti, porodila se Jovana Švonja (foto)

Autor:

24.05.2024 10:17

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Porodila se Jovana Švonja, na svet stigao treći naslednik



Porodila se Jovana Švonja sinoć, u kasnim večernjim časovima, i na svet donela zdravog dečaka čije ime ponosni roditelji još uvek ne žele da otkriju.

Supruga fudbalera Filipa Đorđevića oglasila se na Instagramu objavivši fotografiju tek rođenog sina, tačnije njegove ručice, dok čestitke ne prestaju da se nižu.

Instagram

 

Dugo je lepa manekenka krila blagosloveno stanje jer je tokom najlepših dana želela maksimalno da uživa sa mužem, ćerkom i sinom.

Ipak, kada trudnički stomak više nije mogla da sakrije, na društvenim mrežama podelila je snimak kako pozira u uskoj haljini koja je naglašavala da u njihov dom uskoro stiže prinova.

Ime bebe i dalje je nepoznanica za javnost u Srbiji, a mama i beba se osećaju odlično, te će uskoro izaći iz porodilišta i pridružiti se ostalim članovima porodice koji ih željno iščekuju.

Pročitajte Dugo je krila trudnoću - Jovana Švonja uskoro mama treći put

Porodila se Jovana Švonja, sigurno je jedna od lepših vesti ovog jutra, ipak, ona i njen partner ne vole medijsko eksponiranje, te ih retko kad možemo videti zajedno u javnosti kada stignu u Srbiju.

Mnogi su spekulisali da u njihovom braku ne štima sve kako treba, ali oni očigledno samo uživaju u intimi i ljubavi sa njihovim mališanima, ne obazirući se na razne komentare, jer njih će uvek biti.

 

Komentari. (0)

Loading