Nataša Ninković

Nataša Ninković prvi put u javnosti nakon što joj je pozlilo, fotografije sve govore

Autor:

24.05.2024 09:27

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravstveno stanje Nataše Ninković sada je stabilno



Svi smo se protekle nedelje zabrinuli kada smo pročitali vest da je zdravstveno stanje Nataše Ninković narušeno, te da je glumica hitno primljena u Urgentni centar u pratnji supruga.

Nekoliko sati provela je na pregledima, da bi kasno uveče bila puštena kući, a najveća podrška bio joj je njen Nenad, koji se nijednog trenutka nije odvojio od nje.

Boško Karanović

 

Iako se ona već sutradan oglasila za medije i otkrila da se oseća bolje, dok je sinoć nismo videli na jednom prestoničkom događaju nismo mogli stoprocentno da verujemo u to.

Poznati fotograf i glumičin veliki prijatelj Miloš Nadaždin organizovao je svoju izložbu, a među prvima je stigla vidno nasmejana i prelepa Nataša, koja je uživala ćaskajući sa poznanicima i ispijajući osvežavajuća pića.

Zdravstveno stanje Nataše Ninković mnoge je zabrinulo

Ono što je primetno jeste da se glumica polako, ali sigurno oporavlja nakon što joj je u petak pozlilo, zbog čega je morala da otkaže probu u pozorištu.

Jednostavnim, a efektnim stajlingom prikupila je poglede svih prisutnih jer je blistala u belom odelu koje je pun pogodak za proleće / leto ove godine.

Pročitajte Nataša Ninković hitno hospitalizovana, muž se ne odvaja od nje

Uz kežual autfit savršeno je uklopila kosu vezanu u punđu i decentnu šminku, ističući u prvi plan negovano lice koje je krasi i u šestoj deceniji života.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Očigledno je da je zdravstveno stanje Nataše Ninković sada stabilno i da se ona vraća redovnim obavezama koje je čekaju, kako privatnim tako i profesionalnim. 

Komentari. (0)

Loading