Nataša Ninković

Nataša Ninković prvi put u javnosti nakon što joj je pozlilo, fotografije sve govore

Autor:

24.05.2024 09:27

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravstveno stanje Nataše Ninković sada je stabilnoSvi smo se protekle nedelje zabrinuli kada smo pročitali vest da je zdravstveno stanje Nataše Ninković narušeno, te da je glumica hitno primljena u Urgentni centar u pratnji supruga.

Nekoliko sati provela je na pregledima, da bi kasno uveče bila puštena kući, a najveća podrška bio joj je njen Nenad, koji se nijednog trenutka nije odvojio od nje.

Boško Karanović

 

Iako se ona već sutradan oglasila za medije i otkrila da se oseća bolje, dok je sinoć nismo videli na jednom prestoničkom događaju nismo mogli stoprocentno da verujemo u to.

Poznati fotograf i glumičin veliki prijatelj Miloš Nadaždin organizovao je svoju izložbu, a među prvima je stigla vidno nasmejana i prelepa Nataša, koja je uživala ćaskajući sa poznanicima i ispijajući osvežavajuća pića.

Zdravstveno stanje Nataše Ninković mnoge je zabrinulo

Ono što je primetno jeste da se glumica polako, ali sigurno oporavlja nakon što joj je u petak pozlilo, zbog čega je morala da otkaže probu u pozorištu.

Jednostavnim, a efektnim stajlingom prikupila je poglede svih prisutnih jer je blistala u belom odelu koje je pun pogodak za proleće / leto ove godine.

Pročitajte Nataša Ninković hitno hospitalizovana, muž se ne odvaja od nje

Uz kežual autfit savršeno je uklopila kosu vezanu u punđu i decentnu šminku, ističući u prvi plan negovano lice koje je krasi i u šestoj deceniji života.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Očigledno je da je zdravstveno stanje Nataše Ninković sada stabilno i da se ona vraća redovnim obavezama koje je čekaju, kako privatnim tako i profesionalnim. 

Komentari. (0)

Loading