Dragan i Gordana

Da li ste znali da je ovo Brajina supruga? Zajedno su od 26. godine

Autor:

22.05.2024 14:06

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brajina supruga je takva lepotica, u braku su od 26. godine



Brajina supruga jedna je od onih žena koje su u senci muškarca koji je javna ličnost. Iako ih na događajima skoro nikada nećete videti zajedno, supruga Dragana Brajovića Braje (57) njegova je zvezda vodilja. 

Popularni tekstopisac i kompozitor čuva svoju intimu, a o njegovom privatnom životu ne piše se mnogo. Ipak ono što je poznato jeste to da je polovinu života poklonio prelepoj Gordani, s kojom ima dvojicu sinova Mateju i Luku.

Antonio Ahel/ATAImag

Zajedno su od 26. godine, a upoznali su se na veoma duhovit način. Gordana je svojevremeno ispričala i kako. 

- Dok sam studirala Pravni fakultet često sam provodila vreme u kafiću "Bonafides". Zapravo, tamo smo se Dragan i ja upoznali. 

Pročitajte Dragan Brajović Braja se ne miri sa njenim preranim odlaskom - Činila me boljim, mnogo mi nedostaje

Tog dana sam krenula u kafić da se nađem sa drugaricama i tamo zatekla njega. Bio je okružen devojkama. A znate li šta je radio? Gledao je devojkama u šolju - otkrila je Brajina supruga za medije. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Braja nikada nije krio da uživa u poslu kojim se bavi, jer mu omogućava da se maksimalno posveti porodici. 

- Gordana i ja smo zajedno od devedeset šeste. Nemam klasičan posao sa radnim vremenom od devet do pet, tako da mi uvek ostane dovoljno vremena za kuću i porodicu. Nismo porodica po šablonu.

Pročitajte Starenje se mora zaustaviti - Brena u 63. godini ide na estetsku korekciju, želi da izgleda ovako

Ne volim šablon ni u čemu, a najmanje u porodici. Možda će mi neko i zameriti zbog toga. Nekako ljudi nedeljni ručak svrstavaju u tradiciju, a to nije slučaj i sa mnom. 

Kod nas nema striktnih pravila, ručak nikad nije u dva, dok se svi okupimo, obično ručamo u pet - iskreno je svojevremeno rekao Dragan u intervjuu za "Puls".

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading