Maja Manojlović

Maja Manojlović osmehom skrivala najveću tugu, najcrnje vesti saznala je pred kamerama

Autor:

21.05.2024 19:06

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Majka Maje Manojlović preminula je nakon duge i teške bolesti



Maja Manojlović važi za jednu od omiljenih, ali i najlepših srpskih voditeljki. Svojom pojavom svakodnevno oduševljava gledaoce, međutim, malo ko zna da je upravo pred kamerama primila najtužnije vesti. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, majka Maje Manojlović preminula je nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću, a tužne vesti voditeljka je primila dok je osmehom pozdravljala gledaoce kraj malih ekrana.

Pročitajte Maja Manojlović u novoj "Gloriji" - U potrazi za izgubljenim zalogajem

- Moja "Jagodica Bobica" umrla je dok sam ja vodila vesti. Ceo taj period bio je strašno težak. Mama je često bila u bolnici boreći se sa teškom bolešću...

Svim srcem sam bila uz nju i zato mi je bilo teško da radim, ali me je taj rad na neki način i održao. Mama je pratila ceo moj rad, svako moje izdanje u vestima komentarisala je u SMS porukama.

Umrla je na našu slavu, Petrovdan, 2016. godine. Celog života smo tog datuma slavili, ona je volela Petrovdan, sa posebnom ljubavlju je pripremala trpezu, a poslednjih pet godina na taj praznik mami obeležavamo godišnjicu smrti.

Moja Jagodica je imala tumor na mozgu, najteži oblik. Strašno je kada gledaš kako neko tebi blizak odlazi deo po deo. Prvo je izgubila funkciju jedne ruke, pa druge, pa nogu... Bila je u invalidskim kolicima.

Noć pre nego što je umrla bila sam u bolnici i tada smo se poslednji put videle. Bila sam svesna da je kraj blizu, videla sam to.

Kada se sve to izdešavalo, trebalo mi je dve godine da pronađem snagu i nastavim život dalje - otkrila je svojevremeno. 

Pročitajte Ništa ne boli kao smrt majke, Bojana Stefanović ogolila dušu - Zauvek će biti deo mene

Kada je majka Maje Manojlović preminula, voditeljka se teško nosila sa neizmernom tugom. Podsvesno je, kako sama ističe, krivila oca za majčinu smrt. 

- Bila sam podsvesno ljuta na tatu jer je on ostao živ, a mama ne. Doktorka mi je objasnila da je to sasvim normalna reakcija.

To je trajalo sve dok nisam osvestila da tata nema veze sa njenim odlaskom i da je to jednostavno bila njena sudbina - izjavila je pre dve godine Maja za "Informer". 

Komentari. (0)

Loading