Gipsy Kings

Gipsy Kings by Andre Reyes oduševili sinoć u Beogradu na vodi: Svirka trajala gotovo tri sata, pevalo se i đuskalo uz dobro poznate hitove

Autor:

20.05.2024 09:01

Foto: Skymusic

Foto: Skymusic

Koncert Gipsy Kingsa privukao je dosta pažnje, evo kakva je bila atmosferaPlato kod Geozavoda sinoć je bio krcat fanovima koji su uživali i veselili se uz dobro poznate hitove legendarnog benda, koji su beogradsku publiku bacili na noge! Predgrupa legendama latino zvuka bio je bend Stubovi pop kulture, koji je publiku razgalio obradama svetskih hitova, da bi tačno u 21 čas na scenu izašla dobro poznata postava, predvođena sjajnim Andreom Rejesom.

Skymusic

 

Ovacije i gromoglasni aplauzi nisu izostajali tokom čitavog nastupa, a članovi benda bili su jednako dobro raspoloženi kao publika, koja je tokom celog koncerta đuskala i pevala.

“Srećan sam što sam sa vama i što ćemo zajedno uživati u muzici Gipsy Kingsa”, rekao je osnivač benda Andre Rejes na početku koncerta, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Skymusic

 

Gipsy Kings su započeli svoj set energičnim hitovima poput "Đobi, Đoba" i "Un Amor", odmah podižući atmosferu na viši nivo, a čitav ugođaj dodatno je pojačan spektakularnom audio-video produkcijom za koju je bio zadužen Skymusic. Instrumentali, poput "Asturias" od Albeniza, dodatno su oduševili publiku, a izdvojila su se i dva posebna trenutka večeri: kada je Andre Rejes ogrnuo srpsku zastavu i izveo "Bamboleo" i kada je basista grupe odsvirao čuvenu pesmu "Đurđevdan", koju je publika pevala uglas.

Skymusic

 

Čuli su su hitovi kao što su "Bem Bem", " A Mi Manera" ("My Way" na engleskom), "Bamboleo", "Volare", “No Volvere” i mnogi drugi, a koncert je, nakon dva bisa i gotovo tri sata svirke, završen numerom "Vamos a bailar".

Beogradski koncert, u organizaciji Skymusica, deo je turneje „El Origen“, kojom bend proslavlja više od tri decenije dugu karijeru.

Kako je sve to izgledalo pogledajte ovde:

https://www.instagram.com/p/C7KibFfM8Lo/

 

Komentari. (0)

Loading