Ljiljana Lašić

Cela Jugoslavija je uzdisala za njom: Ljiljana Lašić iz Pozorišta u kući danas izgleda ovako (foto)

Autor:

15.05.2024 13:55

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Dosta vremena je prošlo, Ljiljana Lašić danas izgleda ovako



Ljiljana Lašić, prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta, jedna je od naših najvećih glumica.

Osim po maestralnim pozorišnim ulogama, publika je pamti po filmovima i serijama, među kojima je najzapaženija ona u „Pozorištu u kući”.

Youtube Screenshot

 

Glumica koja je važila za jednu od najlepših Jugoslovenki u pomenutoj seriji publiku širom zemlje osvojila je ulogom šarmantne Tine. No, nije samo lepota ono čime je Ljiljana privlačila pažnju. Ona je bila i jedna od najtalentovanijih glumica.

Malo je poznato da je njen prvi izbor bio arhitektura, ali je studije prekinula kako bi upisala Fakultet dramskih umetnosti iz nesvakidašnjeg razloga. 

Naime, njen osam godina stariji suprug Vladislav Lašić bavio se scenografijom, a ona se bojala da ako ostane na studijama arhitekture, njen brak može biti ugrožen, te je zato upisala studije glume.

- Udala sam se veoma mlada, što nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti ‒ izjavila je svojevremeno glumica, preneo je hellomagazin.rs.

Pročitajte Ma ne, nemoguće da je to on - Evo kako je Miloš Timotijević izgledao kao dečak (foto)

Ljiljana Lašić danas se uspešno bavi i pisanjem, a neki od njenih tekstova su dramatizovani, kao na primer predstava „Jasmin na stranputici“. 

U jednom od retkih intervjua koje je dala Ljiljana je priznala da je kruna njenog života unuka Jovana, koju joj je podario sin Đorđe. Kako je navela, njoj prenosi bogatstvo duha, svoj talenat, obrazovanje i ljubav prema ljudima i Srbiji, a evo kako Ljiljana Lašić izgleda danas.

M.M./ATAImages

 

 

Komentari. (1)

Loading
Rada

17.05.2024 21:40

Vanvremenska a klasična lepota