Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš se načisto slomila: Nisam mogla da zamislim da će meni to da se dogodi

Autor:

22.04.2024 18:15

Foto: Kurir TV printscreen

Foto: Kurir TV printscreen

Reči Slavice Ćukteraš ganule su mnoge



Slavica Ćukteraš iza sebe je ostavila težak period. Nakon kraha braka prošla je kroz mukotrpnu borbu za starateljstvo, ali to nije jedino sa čime se borila.

Naime, pevačica je nedavno otkrila da posećuje psihijatra, psihologa i psihoterapeuta otkako se razvela od bivšeg supruga i od kada je počela njihova borba za starateljstvo nad detetom, a reči Slavice Ćukteraš dirnule su mnoge.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ona tvrdi da joj je teško palo sve, a pogotovo kad je sudski počelo da se rešava.

- Nisam mogla da zamislim ni u najluđim snovima da će meni da se dogodi to da preko suda rešavam kome dete treba da pripadne. To je veliki udarac i jedna velika bol, to nikome ne bih mogla da poželim.

Pročitajte Slavica Ćukteraš ovako nije izgledala ni na početku karijere, baš je promena, duga kosa prošlost (foto)

- Morala sam sa svim da se borim tako da dete ništa ne primeti. Trudila sam se da budem najjača i u trenucima kad su oko mene bile hijene - priča Slavica.

- Narod nije znao da idem kod psihologa, psihijatra i psihoterapeuta. Išla sam i na razne radionice, ali nisam htela mnogo da pričam o tome. Više mi je prijalo da se za pomoć obratim stručnim licima i čitam mnogo knjiga. To me je spaslo jer mi se mozak raspršio.

Reči Slavice Ćukteraš razumeće svaka majka

- Sve ovo je mnogo strašno. Sama pomisao da može neko da me odvoji od deteta je u meni izazivala razne emocije - tugu, bes i plač, ma da ne pričam više šta još!

I dalje ništa ružno neću reći o bivšem suprugu jer je on otac mog deteta. To je kad govorimo o javnim stvarima, a što se tiče prljavog veša, to iznosimo na sudu.

Kako to izgleda, to znaju sudije i naši punomoćnici. Mislila sam da sam jaka, a u jednom trenutku sam se osetila kao da ću pući i fizički i psihički. Sve mi se skupilo, ali sam izašla na pravi put.

Komentari. (0)

Loading