Kim Kardašijan

Kim Kardašijan stiže u Beograd, organizatorima poslala dugačak spisak zahteva

Autor:

16.04.2024 18:21

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Kim Kardašijan stiže u Srbiju uskoro, ovo je razlogKim Kardašijan stiže u Srbiju za nekoliko meseci, a društvo će joj praviti mališani.

Povod za njen dolazak je otvaranje prve radnje njenog brenda „Skims” u jednom prestoničkom tržnom centru, a ona će imati tu čast da preseče vrpcu.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Kako mediji prenose, Kim Kardašijan stiže u Srbiju pravo iz Nemačke gde će sa svojim sinovima ispratiti utakmicu u okviru Evropskog prvenstva, i to onu koju reprezentacija Srbije igra protiv Engleske 16. juna.

Oni će se u srpskoj prestonici zadržati dva dana, a u čast najpoznatije svetske starlete biće održana svečana večera u jednom od najekskluzivnijih beogradskih restorana.

Kim Kardašijan stiže u Srbiju, ovo su njeni zahtevi koji moraju biti ispoštovani

Prema daljim navodima, ona u Srbiju stiže svojim privatnim avionom koji je kupila za 150 miliona dolara i biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela.

Pored ličnog obezbeđenja koje će doći sa njom, Kim će imati i dodatno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu 24 časa.

Navodno, ona je imala posebne zahteve i želje, te je naglasila da obavezno želi da poseti Hram Svetog Save, kao i Kalemegdan.

Pročitajte Karte kupljene - Kim Kardašijan dolazi na utakmicu Srbije, on je razlog

Od organizatora je tražila i da u apartmanu konstantno ima sveže cveće, ali i da u svakom trenutku na raspolaganju ima 10 različitih automobila kao „mamce” kako bi izbegla paparace.

Komentari. (0)

Loading