Ana Bekuta

Predivan buket osvojio srce Ane Bekute, dobila ga je od ovog muškarca (foto)

Autor:

13.04.2024 15:58

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Objava Ane Bekute privukla nezapamćenu pažnju, razlog je predivan



Nakon smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića Ana Bekuta jedva je smogla snage da nastavi dalje i ponovo vrati osmeh na lice. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Muzička zvezda aktivna je na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz poslovnog i privatnog života, ipak, najnovija objava Ane Bekute posebno se izdvojila. 

Budući da važi za izuzetno lepu i privlačnu ženu mnogi su pretpostavljali da će utehu zbog preranog odlaska voljenog Ana brzo pronaći kraj nekog drugog muškarca. To se, međutim, nije dogodilo.

Pročitajte Za one koji poste - Punjen krompir po receptu Ane Bekute

Bekuta, naime, to doživljava na potpuno drugačiji način, što joj niko ne može zameriti, ali na lepe gestove ne može da ostane imuna. 

Sudeći po fotografiji koju je podelila na Instagramu, na njenu adresu stigao je prelepi buket cveća od dugogodišnjeg prijatelja i voditelja Milija Čolića koji joj je izmamio osmeh i zagrejao srce. 

- Ono kad prvi božuri iz Milijeve bašte zamirišu u mom domu... Čast i privilegija. Tradicija se nastavlja. Hvala, voli te drugarica - napisala je. 

Instagram

 

Predivna objava Ane Bekute dokaz je da prava prijateljstva postoje, a da joj se ljubav koju emituje vraća kroz porodicu, prijatelje, pa i fanove koji obožavaju njene pesme i uvek se trude da joj gestovima i porukama ulepšaju dan.

 

Komentari. (0)

Loading