Hana Selimović

5 godina veze: Njegova smrt Hanu Selimović je potpuno emotivno razorila, kakav je to talenat bio

Autor:

13.04.2024 10:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dečko Hane Selimović bio je poznati režiser



Glumica Hana Selimović ostvarila je niz uloga na filmu, ali pažnju publike najviše je privukla ulogama u seriji "Tajkun" i "Besa". Dok je njena filmografija dobro poznata, o privatnom glumičinom privatnom životu malo toga se zna.

Ipak ko je bio nekadašnji dečko Hane Selimović u umetničkim krugovima dobro je poznato. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nekadašnji dečko Hane Selimović bio je pozorišni reditelj Igor Vuk Torbica čija je prerana smrt potresla čitav glumački svet.

Reditelj koji je ostavio veliki pečat na život šarmantne glumice preminuo je u Rovinju 2020. godine.

Veza Hane i Igora trajala je pet godina, a njegova prerana smrt za glumicu je bila toliko veliki udarac da se nakratko povukla sa scene.

Pročitajte Hanu Selimović pojeo blam - Molim vas, ne radite to

Kada se malo oporavila, vratila se na društvene mreže i zahvalila svima na podršci koju su joj pružili.

Igor Vuk Torbica je rođen u Drvaru, a detinjstvo je proveo u Rovinju i u Puli. Završio je Srednju školu za primjenjenu umjetnost i dizajn, a režiju je diplomirao 2013. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Alise Stojanović.

Dečko Hane Selimović zbog nje je često dolazio u Beograd, zavoleo ga i smatrao svojim, koliko i nju i ljubav koju su jedno prema drugom osećali. Nakon što je preminuo u 33. godini, Hana mu je uputila potresnu poruku.

Pročitajte Hemija između Relje Popovića i Hane Selimović - Naša razmena je bila posebna

- Dragi prijatelji, hvala svima na rečima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke mog života da želim da tu ljubav podelim sa svetom.

 I pustim svetlo i život da odnesu pobedu nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba samo voleti -  poručila je glumica na društvenim mrežama, piše glossy.rs.

Komentari. (0)

Loading