Novak Đoković

Novak Đoković otkrio kada odlazi u penziju

Autor:

10.04.2024 11:24

Foto: Clive Brunskill / Getty Images

Foto: Clive Brunskill / Getty Images

Novak Đoković ide u penziju, teniser otkrio kada će to biti



Počeo je turnir u Monte Karlu, a zvezda takmičenja je naravno najbolji teniser svih vremena kojeg bodri porodica, supruga Jelena i mališani Stefan i Tara.

Neposredno pre otvaranja turnira slavni sportista bio je gost na specijalnom događaju u elitnom Jahting klubu u kneževini. Svečanost je organizovao proizvođač reketa “Head”, kojima on igra, a tu smo saznali kada Novak Đoković ide u penziju.

Photo by Julian Finney/Getty Images

 

Ili makar kada planira da trajno ostavi reket. Na iznenađenje mnogih koji su mu predviđali da će to biti ove godine, Nole je odlučan u nameri da uživa i pravi teniske bravure još dugo.

Na pomenutom događaju u Monte Karlu upriličena je i mini-izložba sa 12 modela reketa koje je do sada koristio, a novi, “Legenda brzine”, posebno je napravljen za Đokovića.

Novak Đoković ide u penziju - da li je ovo taj datum?

Pošto nove modele dobija na svake dve godine, čuveni sportista imao je zanimljiv komentar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Sada ću morati da igram još dve godine - rekao je teniser i time otkrio kada možemo očekivati da Novak Đoković ide u penziju. 

Pročitajte Niko nije mogao da nasluti - Nakon godina sreće i lepih trenutaka Novak rekao kraj

Ova njegova rečenica nasmejala je i oduševila sve prisutne, koji su makar na trenutak pomislili da će najbolji reket sveta posle ovogodišnjih olimpijskih igara završiti karijeru.

Komentari. (0)

Loading