Nataša Pavlović

Nataša Pavlović smrt voljenog Marka nikada nije prežalila, danas mu se obratila posebnom porukom

Autor:

04.04.2024 17:30

Foto: G.G./ATA Images

Foto: G.G./ATA Images

Nataša Pavlović smrt ovog muškarca nikada nije prebolelaNataša Pavlović već dugo je u srećnom braku, ali malo ko zna da već ima jedan iza sebe.

Naime, voditeljka je svojevremeno bila udata za glumca Marka Živića koji nas je prerano napustio. On bi danas napunio 52 godine, a tim povodom, bivša supruga oglasila se na svom Instagram nalogu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nataša je objavila Markovu fotografiju uz pesmu „My way“ od Frenka Sinatre, dok je u opisu stajalo: „Proslavite, nazdravite”.

Pročitajte Ovo ju je potpuno dotuklo - Dragana Mirković se oglasila povodom tragičnih vesti

Podsetimo, Marko Živić preminuo je 2021. godine, a uprkos tome što se njihov brak završio krahom, ostali su u divnim odnosima.

G.G./ATAImages

 

Nataša Pavlović i Marko Živić mnogo su se voleli

Voditeljka je smrt bivšeg supruga teško podnela, pa ga se i dalje seća sa setom. Teške trenutke prebrodila je uz pomoć dece.

- Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu.

Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala – rekla je svojevremeno Nataša.

Pročitajte Miris detinjstva - Štrudla po receptu Nataše Pavlović idealan praznični desert

- To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam.

Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izađem među ljude, uključim autopilot i idem dalje.

G.G./ATAImages

 

- Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu – ispričala je voditeljka koja je za smrt bivšeg supruga saznala od novinara koji ju je zvao da da izjavu.

Nataša Pavlović i Marko Živić venčali su se 2001. godine, mada se skoro nikada nisu pojavljivali zajedno u emisijama.

Nakon četiri godine braka, voditeljka i glumac odlučili su da krenu odvojenim putevima.

Komentari. (0)

Loading