Toni Bijelić

Godinama se predstavlja kao Toni: Ovo je pravo ime Draganinog supruga

Autor:

03.04.2024 19:13

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Pravo ime Tonija Bijelića mnogi nisu znali



Otkako je Dragana Mirković obavestila javnost da se nakon 24 godine braka ona i suprug razvode, detalji o njihovom životu neprekidno isplivavaju.

Uskoro bivši muž muzičke zvezde veoma je intrigantan, a sada se poteglo pitanje pravog imena Tonija Bijelića.

Antonio Ahel, M.M./ATAImages

 

Iako je godinama poznat medijima, malo ko zna da je pravo ime Tonija Bijelića zapravo Anton.

Draganin još uvek zakoniti suprug, koji je inače rođen u Austriji, u toj zemlji ima uspešan biznis, a vodi poreklo iz Bosne i Hercegovine.

Pročitajte Vesna Zmijanac Harisu i Dragani poručila samo jedno, zlo je to

Podsetimo, Dragana i Toni iz braka imaju dvoje dece, Marka i Manuelu, a nakon krize koja je, kako je pevačica navela, trajala skoro tri godine, rešili su da stave tačku na zajednički život.

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Jedna je majka - Marko Bijelić izbacio oca, evo dokaza

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak - navela je Dragana u saopštenju i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Komentari. (0)

Loading