Marija Veljković

Rastužila pola Srbije, Marija Veljković u suzama prekinula emisiju: Ne dam moju kuću

Autor:

02.04.2024 19:50

Foto: Novi početak youtube printscreen

Foto: Novi početak youtube printscreen

Suze Marije Veljković rastužile gledaoce kraj malih ekrana



Mariju Veljković navikli smo da gledamo u humanitarnoj emisiji „Novi početak“, u kojoj učesnici dobijaju kuću, ali i nov posao kojim će se u budućnosti baviti.

Ovaj TV format često gledaocima tera suze na oči u svakoj novoj emisiji gde je nova porodica zbrinuta, ali ovog puta suze Marije Veljković nisu mogle proći nezapaženo.

Luka Šarac

 

Na suze Marije Veljković niko nije ostao ravnodušan

Marija je bračnom paru pokazala tri kuće, od kojih je trebalo da odaberu jednu koju će kupiti. U ponudi je bilo i njeno porodično imanje koje je htela da proda jer, kako je objasnila, tamo više ne svraća često.

Voditeljka je nasledila kuću kada joj je otac preminuo, ali nije tamo odlazila često, budući da je udaljena četiri sata vožnje od Beograda.

Pročitajte Najbrža torta na svetu - Recept Marije Veljković vaši mališani će obožavati

Pri kraju emisije bračni par je odabrao Marijinu kuću, ali je voditeljka u tom trenutku shvatila da ne želi da je proda.

Na trenutak je zastala i pitala par da li je u redu da porazgovara sa režijom.

Novi početak youtube printscreen

 

Režija je pitala da li želi da prekinu snimanje, a ona je u suzama samo klimnula glavom i sklonila se iz kadra.

- Ja ne mogu da prodam kuću. Neću da im prodam kuću. Pa ne mogu, tata mi se rodio u toj kući. Recite im da nije na prodaju - rekla je voditeljka u suzama i nastavila:

Pročitajte Modni hit ili promašaj - Da li biste se usudili da obujete ovo što nosi Marija Veljković?

- Mislila sam da je najbolja i najrealnija, i moja i mamina opcija, posle tatine smrti da kuću prodamo. Stvarno je fakat da ja u ovoj kući nisam bila godinama, da ne kažem decenijama, odnosno da sam ovde bila kao dete, ali jednostavno, to je kuća koja je pripadala mom ocu.

U kojoj je moj otac rođen i ja iz nekih emotivnih razloga, iz razloga što želim da moja deca znaju odakle smo potekli, neću kuću da prodam. Volela bih da se vratim ovde.

Novi početak youtube printscreen

 

- Znam da je sada nemoguće da živim ovde, jer ovo je četiri sata vožnje od Beograda, ali ne bih volela da otuđim nešto što je naše porodično.

Voditeljka je objasnila da retko dolazi na imanje, ali da je shvatila kako bi volela jednog dana da se tu vrati, te da njena kuća ipak nije na prodaju, a suze Marije Veljković govore o tome koliko joj je do porodičnog nasleđa stalo.

Komentari. (0)

Loading