Miloš Teodosić

Teodosić završio u bolnici, Zvezda se hitno oglasila

Autor:

29.03.2024 10:02

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Miloš Teodosić u bolnici, ovo su detalji



Vest da je Miloš Teodosić završio u bolnici sinoć je uzdrmala svet sporta.

Crvena zvezda gostuje Real Madridu u petak u 32. kolu Evrolige od 20.30, a na tom meču će još jednom igrati bez ijednog plejmejkera jer je Miloš Teodosić završio u bolnici, naveli su iz Crvene zvezde.

Dušan Milenković / ATA Images

 

- Naš plejmejker je tokom poslednjeg treninga pred put ekipe u Madrid, u četvrtak, osetio nelagodnost i mučninu, pa je nakon preventivnih pregleda u bolnici, koji su utvrdili da se ne radi o ozbiljnijem problemu, odlučeno da iz predostrožnosti ostane u Beogradu - stajalo je u saopštenju Zvezde.

Pročitajte Nada Topčagić hitno primljena u Urgentni, kada su joj lekari saopštili... Samo je vrisnula

Sportal je ispratio trening KK Crvena zvezda u četvrtak pre podne, kada je Teodosić bio prisutan.

- Očekujemo tešku utakmicu. Naravno, to je jedna od najtežih utakmica jer igramo protiv prvog tima lige. Oni su šampioni i glavni su favorit za ponovno osvajanje Evrolige. Imamo tešku misiju, ali idemo da se borimo.

Sa svim igračima koje imamo poletećemo sa željom da se borimo za najbolje u klubu. Svakako, moramo da igramo dobru odbranu, jer ako dozvolimo Madriđanima da nađu dobar ritam ofanzive, oni mogu da postignu mnogo poena i onda će nam biti veoma teško da nastavimo da pogađamo protiv njih - rekao je Sferopulos u najavi meča.

Ata Images

 

- Mislim da je motivacija igrača sada teža, naravno, ali igramo za Crvenu zvezdu i mi treba da se borimo za sve pobede. Bez obzira gde igramo i sa kim igramo, naravno, znamo da naša misija nije laka, ali moramo da se borimo.

Pročitajte Jelisaveta Orašanin se oglasila prvi put posle vesti o razvodu i ostavila sve bez teksta

Topić i Tompkins neće putovati. Ne treniraju sa timom, rade pojedinačno. Tompkins vežba, ali još nema igre sa kontaktom. Dakle, nisu spremni. Svi ostali, oni će putovati. Jago neće, on je još uvek tu sa šavovima.

Ipak, naknadno je saopšteno i da nema Teodosića u Madridu.

Komentari. (0)

Loading