Dušica Stević

Bez nje ne bi bila to što jeste: Ova žena je Anđelkin najveći oslonac (foto)

Autor:

25.03.2024 11:07

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Majka Anđelke Stević Žugić njena najveća podrška



Porodica Anđelke Stević Žugić prethodnih meseci dosta se komentarisala. Posle vesti da je postala mama po drugi put, pričalo se o tome kako su njeni roditelji prihvatili novog supruga, a u par navrata glumica se pohvalila porodičnom idilom.

Da je majka Anđelke Stević Žugić njen najveći oslonac nije tajna, pa se ona na društvenim mrežama često pohvali kako njih dve provode zajedničke trenutke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Gospođa Dušica uz svoju ćerku je na svaki važan datum, te je tako bilo i posle sinoćne premijere Anđelkine monodrame "Šta me snađe".

Majka Anđelke Stević Žugić bila je uz nju, kao i stariji sin Jakša, koji su se posle ovog važnog događaja pobrinuli da svi buketi stignu na kućnu adresu.

Pročitajte Ovako je Anđelka vratila devojačku kilažu posle porođaja, bez dijeta i treninga, ništa lakše

I ne samo to. Dušicu Stević imali smo prilike da vidimo i kada je sa ćerkom proslavljala rođendan, kada je glumica podelila prelepe kadrove sa proslave.

"Da je Duška biti lako, Dušica bi bio svako! Samo je jedna - MAJKA! Naša najbrižnija i najdivnija! Slavljenica! Miljenica! Dušica! Volimo te!", napisala je tada Anđelka.

Instagram

 

Ako je suditi po onome što viđamo na društvenim mrežama, glumica sa majkom ima više nego sjajan odnos, pa ukoliko njen odnos sa naslednicom Čarnom bude upola takav, sigurno će biti ponosna.

 

Komentari. (0)

Loading