Rada Manojlović

Marija Šerifović povukla nogu: I Rada Manojlović donela veliku odluku, vreme je za bebu

Autor:

12.03.2024 11:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović surogat-majčinstvo ozbiljno razmatra



Iako je nedavno uslikana sa misterioznim muškarcem za koga su mediji preneli da joj je dečko, Rada Manojlović ove navode je demantovala. Kako stvari stoje, udaje nema na vidiku, ali to pevačicu neće sprečiti da se u skorije vreme ostvari u ulozi majke.

Naime, nakon što je Marija Šerifović dobila dete putem surogata, i Rada Manojlović surogat-majčinstvo sve ozbiljnije razmatra.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Rada Manojlović razmišlja o surogat-majčinstvu

Pevačica ima veliku želju da postane majka i ne smatra da joj je za to neophodan partner, a inspiracija joj je bila koleginica Marija Šerifović.

- Nakon što je Marija dobila sina putem surogat-majke, Rada je počela da razmišlja o toj opciji. Ona je posvećena karijeri i poslu, a da na ovakav način postane majka, mnogo bi joj olakšalo neke stvari.

Ne bi morala da nosi trudnoću devet meseci, da pravi pauze u poslu, a i ne mora da ima partnera - kaže za Svet upućeni izvor, pa nastavlja: 

Pročitajte Udaje se Rada Manojlović? On je gospodin pravi, vreme mi je za brak i porodicu

- Što je čovek stariji, to ima sve manje strpljenja i živaca za sve, a i sve mu je teže da nađe onog pravog. Njena porodica, a i najuži krug prijatelja, smatra da je to za nju super opcija, kažu: „Dok ona nađe pravog, biće joj kasno za bebu”.

Rada se nije odlučila, ali nije da ne razmišlja o toj opciji u bližoj budućnosti. Nije lako naći surogat-majku, pa nekada treba vremana da čovek sve to isplanira. 

M.M./ATAImages

 

Inače, Rada je nedavno pričala kako ne vidi sebe kao porodičnu ženu.

- Odmalena sam znala šta ću da budem, nikada nisam razmišljala da se sklonim sa strane, posvetim se kući, deci, mužu. Samo me zanimalo da radim.

Pročitajte Posle Milana i Harisa, Rada konačno uhvaćena sa jačom polovinom, pali poljupci i zagrljaji, evo ko je on

- Nisam sebe videla u porodičnim vodama. Čini mi se i da nije bilo karijere, da ja kao osoba nisam bila spremna za brigu o detetu i posvećenost nekom drugom.

Ako mi je to suđeno, desiće se, bila spremna ili ne. Volela bih da se to desi. Prvo bih volela da izdam album, pa da se desi neki gospodin, pa onda... Mnogo ja tražim i očekujem od naredne godine - istakla je ona za pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading