Veljko Ražnatović

Ni Ceca, ni Bogdana, ni Tasa: Veljko najveću tetovažu posvetio ovoj ženi

Autor:

09.03.2024 21:32

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Tetovaža Veljka Ražnatovića ima posebnu simboliku, sada je otkrio i zbog čega



Veljko Ražnatović danas je porodičan čovek, otac dvojice sinova i divan suprug, kao i uspešni sportista, ali dok je bio mlađi, voleo je opušten način života.

O tome je, između ostalog, nedavno govorio u podkastu na Informer televiziji, a tu smo saznali i kakvu simboliku ima najveća tetovaža Veljka Ražnatovića na grudima.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Naime, bokser je pre deset godina sa leve strane grudi uradio veliku tetovažu koja za njega ima posebno značenje, a tetovaža se sastoji od svega nekoliko slova.

U pitanju je jedno žensko ime, a verovatno nikada ne biste pogodili koje. Lidija. Iako nije teško zaključiti kome ju je posvetio, svi su se pitali zašto baš tetka a ne sestra ili majka?

Tetovaža Veljka Ražnatovića predstavlja ovo

 - Mama mi je uvek bila ko tata, a tetka ko mama - rekao je Veljko gostujući u pomenutoj emisiji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako su Veljko i Anastasija veoma rano ostali bez oca, folk diva preuzela je na sebe i očinsku ulogu a odmah je u Beograd stigla njena mlađa sestra kako bi joj pomogla u odgajanju dece.

Pročitajte Broje sitno - Veljko Ražnatović odveo Bogdanu u bolnicu, pa se oglasio

U međuvremenu Lidija je rodilo četvoro mališana i svi su donedavno zajedno živeli u vili na Dedinju, pa i ne čudi što je tetovaža Veljka Ražnatovića posvećena baš njoj, drugoj najvažnijoj dami u njegovom životu.

Komentari. (0)

Loading