Tanja i Muki

Ovako zapravo stoje stvari u ljubavi, Tanja Savić progovorila o pilotu: Nisam se slagala s tim

Autor:

04.03.2024 17:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Tanje Savić neprestano pod lupom javnosti



Nakon turbulentnog braka, a potom i razvoda od Dušana Jovančevića, ljubavni život Tanje Savić ponovo je doživeo procvat.

Vezu sa pilotom Muhamedom Bešićem već dugo ne krije, naprotiv. Pevačica punim plućima uživa u vezi, a pred kamerama „Blic“ televizije otkrila je detalje njihovog odnosa.

M.M./ATAImages

 

- Zaslužuje sve najbolje. Bukvalno sam pronašla osobu koja je ista kao ja. I eto, to bih savetovala svima, da nađu sebi srodnu dušu.

Treba da tražite osobu kao što ste vi. Srećna sam.

Pročitajte Ženi se bivši muž Tanje Savić? Ona mu je zarobila srce

- Srećna sam zbog toga što smo mnogo, mnogo slični, bez obzira na to kolika je razlika u godinama. Ipak su meni ranije smetale te godine.

Kad čujem nekog da govori: „Pa godine su samo broj“, ja kao...

Ljubavni život Tanje Savić bolji nego ikad

Ma, ne, nisam tako mislila, nisam se slagala sa tim. Ali sam na svom primeru videla da su zaista godine samo broj, ništa više. Bitna je energija.

Blic TV printscreen, Instagram

 

- Kako se sa nekim slažem. To je mnogo bitno. Da li vas neko poštuje, da li je neko tu za vas, da li vas ceni. To su neke stvari koje su ipak najvažnije.

Inače, dečko Tanje Savić se zbog nje preselio iz Amerike u Srbiju, a koliko uživaju kada su zajedno, dokazuje činjenica da su nerazdvojni, te da joj on često pravi društvo na nastupima.

Komentari. (0)

Loading